Monday, April 27, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες θα πρέπει να προσέξετε στις Μετοχές πριν το άνοιγμα των χρηματαγορών 27/04

Μεταφορά από κείμενο μετάφραση..

Αγορές | Δευ 27 Απριλίου του 2015 1:50 π.μ. EDT

Reuters) - Ευρωπαϊκές μετοχές επικεφαλής για μια μικτή εικόνα αναμένουν  τη Δευτέρα, με παρατεταμένες ανησυχίες για την κατάσταση του χρέους στην Ελλάδα θεωρείται ως ωθώντας τους επενδυτές να διαπραγματεύονται με προσοχή κατά την έναρξη της νέας εβδομάδας.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε άφησε να εννοηθεί το Σάββατο ότι το Βερολίνο ετοιμάζεται για μια πιθανή ελληνική χρεοκοπία, παραλληλίζοντας με το απόρρητο των γερμανικών σχεδίων επανένωση το 1989.


Ευρώ υπουργοί Οικονομικών της ζώνης προειδοποίησε την Ελλάδα την Παρασκευή ότι η αριστερή κυβέρνηση του θα πάρει πλέον ενισχύσεις μέχρι να συμφωνεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο οικονομικής μεταρρύθμισης.
Οικονομικές spreadbetters προβλέψει Βρετανίας FTSE 100 να ανοίξει επίπεδη, της Γερμανίας DAX να κερδίσει περίπου 22 μονάδες, ή 0,19 τοις εκατό, και ο CAC 40 της Γαλλίας για να μειωθεί περίπου κατά 7 μονάδες, ή 0,13 τοις εκατό.

Οι επενδυτές θα παρακολουθήσουν  εκ του σύνεγγυς σε σχέση με τους πόρους αποθέματα μετά τις τιμές αργού πετρελαίου τύπου Brent που πραγματοποιήθηκε κοντά σε ένα 4-1 / 2 μηνών υψηλό, που υποστηρίζεται από τις ανησυχίες σχετικά με τον αγώνα στην Υεμένη διατάραξη της Μέσης Ανατολής προμήθειες, και καθώς οι τιμές των βασικών βιομηχανικών μετάλλων αυξήθηκαν.

Οι μετοχές τεχνολογίας θα είναι επίσης στο επίκεντρο μετά μετοχών της Amazon.com και η Microsoft και οι δύο πήδηξε πάνω από το 10 τοις εκατό την Παρασκευή ισχυρά έσοδα, ενισχύοντας τον δείκτη Nasdaq Composite σε επίπεδα ρεκόρ.



ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

DEUTSCHE BANK

Η Deutsche Bank σχεδίασε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης αργά την Παρασκευή που θα δούμε αν περικόψει την επενδυτική τραπεζική, πωλούν Postbank αλυσίδα λιανικής πώλησής της, μέσω δημόσιας προσφοράς μετοχών και μείωση του κόστους.

Ξεχωριστά, θα δημοσιεύεται επίσης τριμηνιαία αποτελέσματα της Κυριακής, δείχνει καθαρά την πτώση κερδών κατά το ήμισυ σε € 559.000.000 ($ 608,100,000) ως βαρύ νόμιμες επιβαρύνσεις διαβρωθεί κέρδη από ένα 24 τοις εκατό αύξηση των εσόδων σε σχεδόν ρεκόρ 10,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

UBS

Πρόεδρος της UBS, δήλωσε μια προεπιλογή από την Ελλάδα θεωρείται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως "συστημικά ελεγχόμενη» και πίστευε ότι θα είχε αμελητέα επίδραση στην ίδια την ελβετική τράπεζα, σε μια συνέντευξη σε εφημερίδα. 


VOLKSWAGEN

Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Ferdinand Piech παραιτήθηκε το Σάββατο μετά από να χάσει μια αναμέτρηση με τον Διευθύνων Σύμβουλος Martin Winterkorn, τελειώνει μια εποχή κατά την εικονική γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

BP

Απερχόμενη κυβέρνηση της Βρετανίας δήλωσε ότι η BP θέλει η εταιρεία να παραμείνει μια βρετανική βιομηχανική πρωταθλητής και θα αντιταχθεί σε κάθε εξαγορά της παραγωγής πετρελαίου, οι Financial Times ανέφεραν.

HSBC

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης ζυγίζει σχέδια για απόσχιση βρετανική τράπεζα λιανικής του σε 20 δισ-λιβρών ($ 30,370,000,000) συμφωνία, η εφημερίδα Sunday Times ανέφερε.



BHP Billiton

Ο ανθρακωρύχος αμφισβητεί Α $ 522.000.000 ($ 409,000,000) στην αυστραλιανή φορολογικά νομοσχέδια σχετικά με τις ενέργειες μάρκετινγκ της Σιγκαπούρης έως το 2010, αφού είχε καταβάλει σχεδόν κανένα φόρο στη Σιγκαπούρη από το 2006, ο ανθρακωρύχος είπε μια αυστραλιανή επιτροπή της Γερουσίας.

ADIDAS

Ύδρα Ventures η κατασκευάστρια αθλητικών ειδών επενδύει στο Σικάγο με βάση το εμπορικό σήμα παπούτσι Bucketfeet, η οποία πωλεί τα παπούτσια σχεδιασμένα από καλλιτέχνες, Wirtschaftswoche ανέφερε, επικαλούμενη πηγές της εταιρείας.

NOKIA

Φινλανδική Nokia αρνήθηκε αναφορές στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλέφωνα κατασκευής.

BARCLAYS

Η τράπεζα δεν κατάφερε να πείσει έναν δικαστή των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή κατηγορώντας τη βρετανική τράπεζα της εξαπάτησης των μετόχων για ένα ιδιωτικό "dark pool" πλατφόρμα συναλλαγών, ακόμη και όπως ήταν δημόσια δέσμευση να καθαρίσει την εταιρική κουλτούρα της.

ALLIANZ, Munich Re

Ο επικεφαλής της γερμανικής μονάδας της Allianz, Markus Riess, αφήνει τον ασφαλιστή να ηγηθεί πρωτασφαλιστής αντίπαλος της Munich Re Ergo αφού περάσει πάνω για τη θέση CEO της Allianz.

BAYER

Η Bayer έχει προσλάβει την Goldman Sachs για την πώληση της επιχείρησης στο σπίτι και τον κήπο των καταναλωτικών προϊόντων, με αναμενόμενη τιμή του λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ (108.000.000 δολάρια), ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με το θέμα είπε.Reuters ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η επιχείρηση ήταν προς πώληση.

Η Banca Popolare DI MILANO

Τουλάχιστον πέντε επενδυτικές τράπεζες ανταγωνίζονται για να κερδίσει μια εντολή από την Banca Popolare di Milano και να βρείτε έναν εταίρο ως ιταλικός συνεταιρισμός δανειστές ετοιμάζονται για ένα κύμα συγχωνεύσεων μετά από μια μεταρρύθμιση-ορόσημο του τομέα.

πηγή http://www.reuters.com