Tuesday, April 28, 2015

Ευρωπαϊκοι Παράγοντες πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές στις 28 Απριλίου

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης......

Λίγο πριν το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών χρηματαγορών οι Traders, αναμένουν πτωτικό ξεκίνημα...

ΛΟΝΔΙΝΟ, 28 Απριλίου (Reuters) - Οικονομικές spreadbetters προβλέψει Βρετανίας FTSE 100 να ανοίξει περίπου 26 μονάδες χαμηλότερα, ή κατά 0,4 τοις εκατό, της Γερμανίας DAX να πέσει 36 έως 38 μονάδες, ή 0,3 τοις εκατό, και CAC 40 της Γαλλίας να πέσει 26 έως 27 βαθμούς, ή 0,5 τοις εκατό την Τρίτη.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ 

COMMERZBANK
 Commerzbank τη Δευτέρα ξεκίνησε μια αύξηση κεφαλαίου έκπληξη, επιδιώκουν να αντλήσουν € 1,4 δισεκατομμύρια (1,5 δισεκατομμύρια δολάρια) για να βελτιώσουν τα μέτρα κανονιστικού δύναμή της σε Απαντώντας στις ανησυχίες των επενδυτών μετά την τράπεζα πλήρωσε βαρύ πρόστιμο το Μάρτιο. Μια πηγή με γνώση του θέματος είπε στο Reuters ότι τα βιβλία που καλύπτονται αργά τη Δευτέρα.

 DEUTSCHE BANK
 Μια ριζοσπαστική σχέδιο για την Deutsche Bank να γίνει μια καθαρή επενδυτική τράπεζα και εταιρικό δανειστή έπεσαν μετά από προσομοιώσεις ακραίων καταστάσεων που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ολοκλήρωσε το μοντέλο δεν θα αντέξει μια σοβαρή οικονομική κρίση, οι πηγές είπε. Ξεχωριστά, συν-διευθύνων σύμβουλος Γιούργκεν Φίτσεν θα εκδικαστεί στις Τρίτη στο Μόναχο πέρα από τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και άλλα πρώην στελέχη εργάστηκαν για την καθίζηση του κατάρρευση της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να παράγουν άφθονη αμοιβές συμβούλων για αναδιάρθρωσης του ομίλου. 

Η GDF Suez Ο γαλλικός όμιλος φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας σημείωσαν πτώση 10 τοις εκατό κατά το πρώτο τρίμηνο οργανικών κερδών λόγω των χαμηλότερων τιμών του φυσικού αερίου και της διακοπής των δύο βελγικών πυρηνικά φυτά αλλά άφησε το 2015 οι προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας αμετάβλητα. 

SANTANDER Santander ανακοίνωσε καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 32 τοις εκατό κατά το πρώτο τρίμηνο από ένα το προηγούμενο έτος σε 1.717 δις ευρώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις. 

 DRILLISCH, UNITED INTERNET Ηνωμένες Διαδίκτυο είπε ότι συμφώνησε να αγοράσει το 9,1 τοις εκατό των μετοχών της Drillisch, η οποία θα αυξήσει τη συμμετοχή της στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε 20,7 τοις εκατό. Αυτό τόνισε ότι δεν προτίθεται να αυξήσει περαιτέρω το μερίδιό της πάνω από 30 τοις εκατό.

TELEFONICA Telefonica Brasil SA δήλωσε τη Δευτέρα το διοικητικό της συμβούλιο είχε εγκρίνει μια προσφορά μετοχών στην τιμή των 47 ρεάλ ($ 16.12) για προνομιούχες μετοχές και 38,47 ρεάλ για τα κοινά μετοχές, καθώς η εταιρεία συγκεντρώνει χρήματα για να αγοράσει ευρυζωνική πάροχο 


IRSN είπε. Saipem Ιταλική ομάδα πετρελαίου υπηρεσίες Saipem τη Δευτέρα ανέφερε ισχυρότερη από ό, τι αναμενόταν το πρώτο τρίμηνο τα λειτουργικά κέρδη χάρη σε υγιέστερες περιθώρια κέρδους από τη νέα παραγγελίες. 

Bolloré Μια κοινοπραξία με επικεφαλής τη Γαλλία για Bollore απέτυχε να κάνει την τελική λίστα των οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να διαχειριστούν ένα νέο τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο νότιο λιμάνι του Καμερούν Kribi, σύμφωνα με μια έκθεση της Επιτροπής φαίνεται από το Reuters. 

AIRBUS Η Πολωνία σχεδιάζει να επιλέξετε έναν προμηθευτή 30 επιθετικών ελικοπτέρων από το τέλος του τρέχοντος έτους, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Czeslaw Mroczek είπε. 

PSA Peugeot Citroen Η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να υπογράψει μια σύμβαση πριν από το καλοκαίρι για την επέκταση του ντίζελ συνεργασία του κινητήρα με τη Ford, η γαλλική εφημερίδα Les Echos ανέφερε, επικαλούμενη μια εσωτερική πηγή στην Peugeot.

πηγή http://www.reuters.com/