Wednesday, April 22, 2015

ΤΑΜΠΛΟ.... ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.... ΑΛΦΑ Τράπεζα

ΑΛΦΑ



Τιμή 0,20.......Περιοχή ιστορικών χαμηλών της μετοχής με (3) καταγεγραμμένες θετικές αναπηδήσεις, ως την περιοχή του 0,224 όπου και οριοθετείται η βάση του βραχυχρόνιου πτωτικού μας τριγώνου (1).
Το κάτω χείλος των Bollinger's B έχει διασπάσει πτωτικά την διερχόμενη διαγώνιο (πορτοκαλί γραμμή) από την υψηλή τοπική κορυφή της 24/02 (0,433) και τις κατά τόπους τοπικές κορυφές της 20-23/3, καθώς και την βάση του πτωτικού τριγώνου , αναζητώντας σημείο σταθεροποίησης…… σημείο το οποίο (προς ώρας) φαίνεται πως ανταποκρίνεται η περιοχή των 0,206-0,020…..δίνοντας μάλιστα θετικές αναπηδήσεις και συγκεντρώνοντας την δυναμική των αγοραστικών εντολών (βλ. σχετική χθεσινή ανάρτηση).


Το χθεσινό τράβηγμα όμως της μετοχής, αν και μας είχε επισημανθεί (βλ. σχετική αναρτ.) ως προδιάθεση από την πρώτη αντανακλαστική κίνηση που έλαβε χώρα στις 11,45 ‘ώρα περίπου (βλ πράσινο κύκλο 2 post)…. Δεν μας προϊδέασε για την θετική έκπληξη στο κλείσιμο εν μέσω μάλιστα γενικευμένων ρευστοποιήσεων..

Η υπό το βάρος αυτής της κίνησης η μετοχή οφείλει αρχικά να επιβεβαιώσει την ζώνη των τιμών 0,206 -0,213(μεσοσταθμική τιμή των δύο προηγούμενων πτωτικών συνεδριάσεων)…πριν στην παρούσα χρονική περίοδο κινηθεί προς την τμήση της διαγωνίου (πορτοκαλί γραμμή ) Δ1 στην τιμή των 0,232 όπου και θα συναντήσει τον ΕΚΘ10 σημείο το οποίο οφείλουμε να προσδιορίσουμε ως πρώτο limit…..αναμένοντας την εξέλιξη της θετικής αντίδρασης σε συνδυασμό με τις Γενικότερες οικονομικές εξελίξεις..


Στην κίνηση αυτή συνηγορούν και οι τιμές του FAST st. Ο οποίος σαφώς και κινείται σε υπερπουλημένα επίπεδα με αποτέλεσμα να δύναται να εκτιμηθεί πως το χθεσινό <<τράβηγμα>> είναι αποτέλεσμα της βραχυπρόθεσμης εκτόνωσης του. Οι ιμές του δείκτη PVO έχουν ολοκληρώσει την φθίνουσα γεωμετρική κλίμακα , έχοντας τμήση ανοδικά ….. με προδιάθεση να δώσουν θετικές τιμές όγκου….. η μετέπειτα συρρίκνωση του όγκου σε υψηλότερα επίπεδα τιμών δύναται να μας δώσει σήμα πτωτικής αναστροφής..