Monday, April 27, 2015

Τα παγκόσμια αποθέματα έφθασαν σε νέα υψηλά, στην Ευρώπη αδιαφορούν για την ανησυχία λόγω της Ελλάδας ...

Μεταφορά πό κείμενο μετάφρασης...


ΛΟΝΔΙΝΟ | ΜΕ NIGEL STEPHENSON

Reuters) - Οι  Παγκόσμιες  μετοχές χτύπησαν  ένα νέο υψηλό τη Δευτέρα, με τις ευρωπαϊκές μετοχές να συνεχίζουν  το ράλι μετά ενώ νωρίτερα  έπεφταν, καθώς οι επενδυτές κοίταξε μπροστά στις συνεδριάσεις των κεντρικών τραπεζών αυτή την εβδομάδα και  παραμερίσαν τις ανησυχίες για την Ελλάδα.


Το δολάριο σημείωσε άνοδο αλλά πραγματοποιήθηκε κοντά σε χαμηλά 2 1/2 εβδομάδων της Παρασκευής, μετά από αδύναμα στοιχεία για τις ΗΠΑ την Παρασκευή ενίσχυσαν τις προσδοκίες ότι η Federal Reserve δεν θα αυξήσει τα επιτόκια οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Το ράλι των μετοχών που κοίταξε να συνεχίσει στη Wall Street, με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του δείκτη υποδεικνύει την αγορά θα ανοίξουν υψηλότερα.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 ήταν 0,4 τοις εκατό μετά από πτώση στις αρχές προσφορές για την ανησυχία του για την έλλειψη προόδου στις συνομιλίες μεταξύ χρεωμένες Ελλάδα και τους πιστωτές της.
Η Deutsche Bank, κάτω 3,8 τοις εκατό, πήρε το φόρο του δείκτη, καθώς οι επενδυτές έδωσαν μια μεγάλη στρατηγική αναθεώρηση υπό συν-διευθύνοντες σύμβουλοι Anshu Jain και Γιούργκεν Φίτσεν αντίχειρες προς τα κάτω, αν και αυξήθηκε από τα χαμηλά του.

«Υπάρχουν στόχοι για το 2020 και την εξοικονόμηση / τα επενδυτικά σχέδια που εμείς και η αγορά θα πάρει με ένα σπυρί αλατιού, δεδομένου πολυκύμαντη ιστορία τους», δήλωσε ο Ομάρ Φθινόπωρο, αναλυτής της Jefferies με το Διεθνές.
Ο δείκτης MSCI παγκόσμιο δείκτη μετοχών, η οποία παρακολουθεί τις μετοχές σε 45 χώρες, χτύπησε ένα νέο ρεκόρ των 442,13 μονάδες πριν από το τράβηγμα πίσω. Ήταν η τελευταία μέχρι 0,1 τοις εκατό.

Κινεζικές μετοχές χτύπησε φρέσκα επτά υψηλά έτους σχετικά με τις προοπτικές των περισσότερων κινήτρων, τα έργα υποδομής, και κρατική εταιρεία συγχωνεύσεις.
Ο δείκτης CSI300, η ​​οποία έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τα τέλη Οκτωβρίου, έκλεισε 2,2 τοις εκατό υψηλότερο.

Προσοχή πριν Τράπεζας της Ιαπωνίας πολιτική απόφαση την Πέμπτη και πάνω από τα κέρδη της εταιρείας ζυγίζονται στην ιαπωνική μετοχές και ο δείκτης Nikkei 225 έκλεισε κάτω 0,2 τοις εκατό.
Παρ 'όλα αυτά, ευρύτερη δείκτης MSCI των μετοχών της Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας αυξήθηκαν 0,6 τοις εκατό στο υψηλότερο σημείο του από τον Δεκέμβριο του 2007.

Το δολάριο ήταν 0,3 τοις εκατό έναντι του καλαθιού των κυριότερων νομισμάτων, αλλά εξακολουθεί να είναι κοντά στο 2 1/2 εβδομάδων χαμηλό της Παρασκευής.
Η Fed αρχίζει μια διήμερη συνάντηση της πολιτικής την Τρίτη με μια πληθώρα πρόσφατων δεικτών υπο-par με αποτέλεσμα οι αναλυτές να υποβαθμίσει την άποψή τους για τις προοπτικές της οικονομίας των ΗΠΑ και να ωθήσει πίσω προσδοκία όταν η Fed θα αυξήσουν τα επιτόκια για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2006 μέχρι αργότερα αυτό το έτος.
Το δολάριο ήταν 0,4 τοις εκατό σε ¥ 119,33, αν και η Fitch κοπή πιστοληπτική ικανότητα της Ιαπωνίας κατά μία βαθμίδα σε A είχε μικρό αντίκτυπο, καθώς και από ένα παρόμοιο ποσό έναντι του ευρώ στα 1,0824 δολάρια.

"Μπορεί να είναι ότι η αγορά ψάχνει να πάρει πίσω σε επιμήκη δολάριο και νομίζω ότι ο βαθμός στον οποίο η Fed είναι έτοιμη να εξετάσει μέσα από αυτό το πιο αδύναμο μπάλωμα των δεδομένων θα είναι το σημαντικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας", δήλωσε ο Ian Stannard, Ευρωπαίος επικεφαλής του στρατηγικής του FX της Morgan Stanley στο Λονδίνο.

πηγή http://www.reuters.com/