Tuesday, April 21, 2015

Credit Suisse αυξήση κερδών


Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2015 01:03 π.μ. ET

Με JOHNLETZING

ΖΥΡΙΧΗ - ελβετικής τράπεζας Credit Suisse Group AG, την Τρίτη, εμφάνισε καθαρά κέρδη ύψους 1,1 δισεκατομμυρίου ελβετικών φράγκων (1,18 δισεκατομμύρια δολάρια) για το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με 859 εκατομμύρια φράγκα που αναφέρθηκαν κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.


Οι αναλυτές ανέμεναν Credit Suisse με έδρα τη Ζυρίχη να αναφέρουν καθαρά κέρδη 970 εκατομμυρίων φράγκων για το τρίμηνο.

Τα αποτελέσματα της Credit Suisse αντανακλούν μια τρίμηνο κατά το οποίο η τράπεζα έπρεπε να καταπιαστεί με ένα απότομα ενισχυθεί ελβετικό φράγκο μετά από απόφαση του Ιανουαρίου από την ελβετική κεντρική τράπεζα να αφαιρέσετε ένα ανώτατο όριο για το νόμισμα. Η ταλάντευση νόμισμα έχει αναμένεται να λάβει μια μπουκιά από κέρδη της Credit Suisse και άλλες ελβετικές τράπεζες, που αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος του κόστους τους σε φράγκα, ενώ αποκομίζουν έσοδα σε δολάρια και ευρώ.
Νωρίτερα αυτό το έτος, η Credit Suisse ανακοίνωσε τα σχέδιά της να περικόψει 200 ​​εκατομμύρια φράγκα στο κόστος για την αντιμετώπιση της ενισχυθούν φράγκο. Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές έχουν προτείνει ότι η ισχυρή φράγκο θα μπορούσε να απειλήσει ήδη σχετικά λεπτό μαξιλάρι κεφαλαίου της τράπεζας, και να μειώσει το κέρδος στην επιχείρησή διαχείρισης πλούτου της.
Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους ήταν η δεύτερη σε τελευταία στην τράπεζα για την πολύχρονη Credit Suisse Διευθύνων Σύμβουλος Brady Dougan, ο οποίος αναμένεται να κάνουν στην άκρη, στο τέλος του Ιουνίου.
πηγήhttp://www.marketwatch.com/