Wednesday, May 6, 2015

Ευρωπαϊκοί Παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των χρηματαγορών...

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Σε μία αντανακλαστική κίνηση από τις χθεσινές σημαντικές απώλειες, οι Traders αναμένουν ανοδικό ξεκίνημα για τις Ευρωπαικές χρηματαγορές, με έμφαση στις εταιρικές ανακοινώσεις.Στο επίκεντρο τα καλά οικονομικά στοιχεία που εμφάνισαν οι Γαλλικές Τράπεζες.


ΛΟΝΔΙΝΟ, 6 Μαΐου (Reuters) - Οικονομικές spreadbetters αναμένουν  FTSE της Βρετανίας 100 να ανοίξει 28 με 32 μονάδες υψηλότερα, ή  το 0,5 τοις εκατό, της Γερμανίας DAX να ανοίξει 30 έως 37 μονάδες υψηλότερα, ή  0,3 τοις εκατό, και CAC 40 της Γαλλίας να ανοίξει 13 με 19 μονάδες υψηλότερα, ή  0,4 τοις εκατό.

 ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ 

SOCIETE GENERALE Η γαλλική τράπεζα ανέφερε μια πενταπλάσια αύξηση  για το πρώτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της χάρη στην επενδυτική τραπεζική κέρδη και ένα μικρότερο χτύπημα από Ρώσος συνεχίζει να δυσκολεύεται της μονάδα.
 CREDIT AGRICOLE Η γαλλική τράπεζα εμφάνισε 2,6 τοις εκατό αύξηση κατά το πρώτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκε από την εταιρεία επενδυτικής τραπεζικής δραστηριότητας και χαμηλότερο κόστος για την κάλυψη του κίνδυνοι.
 THALES Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών αμυντικών Ευρώπης σημείωσαν το πρώτο τρίμηνο οι πωλήσεις αυξήθηκαν 4 τοις εκατό σε € 2.576.000.000 και επιβεβαίωσε τους στόχους της για το έτος. 
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Jazztel Η γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει ξεκινήσει συνομιλίες με αρκετούς υποψήφιους αγοραστές για τμήματα του δικτύου οπτικών ινών Jazztel, η οποία έχει συμφωνήσει να πουλήσει για να πάρει ρυθμιστικές η έγκριση για την εξαγορά της ισπανικής εταιρείας ευρυζωνικότητας.
 Atlantia Η ομάδα αυτοκινητόδρομος έχει λάβει εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για να αγοράσει το 15 % των μετοχών της μονάδας αεροδρόμιο Aeroporti di Roma του (ADR) και θα ξεχωρίσει τουλάχιστον τέσσερις υποψηφίους κατά τις προσεχείς εβδομάδες.
 AIRBUS Η κατασκευάστρια αεροσκαφών είπε κολομβιανή αεροπορική εταιρεία Avianca είχε επιβεβαιώθηκε μέχρι ένα προκαταρκτική Για 100 A320 νέες παραγγελίες  που είχαν  ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος χρόνια. Μια ξεχωριστή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Laurent Fabius θέσει την αξία του η σειρά στο "κλείσει σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια" και δήλωσε ότι ενίσχυσε τους δεσμούς μεταξύ των δύο χώρες.
EURONEXT Ο  γενικός διευθυντής της, Jos Dijsselhof, θα αναλάβει το ρόλο των ενδιάμεσων διευθύνων σύμβουλος, και ότι Dominique Cerutti θα άφηνε τη δουλειά Διευθύνων Σύμβουλος νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Αναχώρηση Cerutti να γίνει επικεφαλής της Altran Technologies ανακοίνωσε τον Απρίλιο . 
 EVONIK Η διαφοροποιημένη χημικές ουσίες maker  το 2015 αναμένει κέρδη , ενώ της τριμηνιαίων βασικών αποδοχών  τις προσδοκίες της αγοράς την Τετάρτη, με τη βοήθεια υψηλότερους όγκους και τις τιμές στην επιχείρησή συστατικά των ζωοτροφών της. 
Hannover Re Η αντασφαλιστική εταιρεία δημοσίευσε μια πρόβλεψη- 20 τοις εκατό αύξηση των καθαρών κερδών € 279.700.000 κατά το πρώτο τρίμηνο έχοντας  καταγράψει  διψήφια ποσοστιαία κέρδη στα ασφάλιστρα και τα έσοδα από επενδύσεις.
 DAIMLER Νεβάδα έχει δώσει η Daimler, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής φορτηγών στον κόσμο, το πράσινο φως για να δοκιμάσει αυτο-οδήγηση βαρέων φορτηγών μεταφοράς εμπορευμάτων, για πρώτη φορά στον ανοικτό δρόμο στις συνηθισμένο κυκλοφορίας, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την Τρίτη.
 BRENNTAG Μεγαλύτερος διανομέας χημικών στον κόσμο σημείωσαν 22 τοις εκατό αύξηση σε το πρώτο τρίμηνο στα  κέρδη την Τετάρτη, βοήθησε ιδιαίτερα από την μεγάλη ανάπτυξη στη Βόρεια Αμερική. 
. TELECOM ITALIA Αναμενόμενη  ενοποίηση του κλάδου των τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας που είναι πιθανό για τη συμμετοχή Oi και μονάδα Telecom Italia TIM Participacoes έχει καθυστερήσει  αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει το 2016, όπως δήλωσε  εκπρόσωπος των Oi της μεγαλύτερος μέτοχος,  την Τρίτη. 
SWISSCOM,και  η Telecom Italia Telecom Italia έχει υπογράψει συμφωνία με την μονάδα Swisscom Fastweb να δοκιμάσει τεχνολογίες που μπορεί να φέρει εξαιρετικά ευρυζωνικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στα ιταλικά νοικοκυριά που χρησιμοποιούν σύρματα χαλκού. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών δήλωσε ότι το πρώτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν σχεδόν 6 τοις εκατό, και ότι θα πληρώσει 22 ελβετικά φράγκα ($ 23,79) ανά μετοχή με τη μορφή μερίσματος το τρέχον έτος, εφόσον πληροί το σύνολο του έτους τους στόχους της.


πηγή http://www.reuters.com/