Thursday, May 21, 2015

Deutsche Bank ......ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο......


                                                                        Δελτίο Τύπου

Η Deutsche Bank ανακοινώνει αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της προς την επίτευξη της στρατηγικής του 2020

Frankfurt am Main , 20 Μαΐου του 2015


Το εποπτικό συμβούλιο της Deutsche Bank (XETRA: DBKGn.DE / NYSE: DB) αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της σήμερα για να ευθυγραμμιστεί  με τις εκ νέου ευθύνες στο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική εφαρμογή της στρατηγικής για το 2020, η νέα στρατηγική της τράπεζας που  ανακοίνωσε στις 27 Απριλίου.

(Αυτή την ώρα η DEUTSCHE  BANK κινείται σταθεροποιητικά στα 29,515 ...με απώλειες 0,46%..... καθώς αύριο πρόκειται να προχωρήσει στην αποκοπή μερίσματος ....)


Ο Anshu Jain, Co-Chief Executive Officer, θα αναλάβει την ευθύνη του διοικητικού συμβουλίου για τη στρατηγική και την οργανωτική ανάπτυξη, την μονάδα η οποία θα διαχειρίζεται την παράδοση του μετασχηματισμού μοντέλου λειτουργίας της τράπεζας για  να ενισχύσει αποφασιστικά την αποτελεσματικότητα, στην  οποία είχε αναφερθεί  ο Stefan Krause, Chief Financial Officer .

Ο κ Krause θα αναλάβει την ευθύνη του διοικητικού συμβουλίου για την Παγκόσμια Τραπεζικών συναλλαγών (GTB) από τον κ Jain και για τις εργασίες της Μονάδας Μη-Core (NCOU) από Jürgen Fitschen, Co-Chief Executive Officer.
 Προορίζεται επίσης για τον κ Krause να ενταχθούν στο Εποπτικό Συμβούλιο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και να γίνει πρόεδρος εν αναμονή της έγκρισης της διακυβέρνησής της. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο κ Krause θα μεταβεί CFO ρόλο του στον Marcus Schenck μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 21 Μαΐου.

Ο Henry Ritchotte, Chief Operating Officer, επιπλέον θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος Ψηφιακή προκειμένου να αναπτύξουν ψηφιακές τραπεζικές τεχνολογίας σε όλες τις επιχειρήσεις.

Ο Rainer Neske, επικεφαλής του Private & εταιρικών πελατών (PBC), θα αφήσει τη Deutsche Bank στις 30 Ιουνίου, όπως έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του Εποπτικού Συμβουλίου και του ιδίου.

Επιπλέον, η Deutsche Bank ανακοίνωσε σήμερα τις ακόλουθες αλλαγές μη Διοικητικό Συμβούλιο:

περισσότερες πληροφορίες στο https://www.db.com/