Thursday, June 25, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών.,,πτωτικό άνοιγμα ανμένεται

Σχόλιο Αγοράς...

Είναι αναφέρετο και Συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην εργασία, και συνεπώς τουλάχιστον ως υποκριτικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος , την ανάδειξή ως σύμβολο λαϊκού αγώνα την επαναπρόσληψη των απολυμένων ΔΗΜΟΣΙΩΝ καθαριστριών.... και εν γένει όλων των παρεμβάσεων στο σαθρό Δημόσιο...... την ίδια στιγμή που καταδικάζει η Κυβέρνηση σε απώλεια της εργασίας τους , χιλιάδες άλλους εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα, με τα φορολογικά μέτρα θηλιά στις επιχειρήσεις...... 
Σαφώς και δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτά αυτά τα φορομπηχτικά μέτρα....καθώς η αύξηση της τιμής των προϊόντων θα οδηγούσε σε περαιτέρω πτώση της κατανάλωσης.......ενώ η περαιτέρω αύξηση στη φορολόγηση των επιχειρήσεων.....πέρα από την απειλή της βιωσιμότητας τους θα οδηγούσε μεγάλο αριθμό εξ ΄αυτών σε αλλαγή φορολογικής έδρας.......με συνέπεια την απώλεια θέσεων εργασίας, και εσόδων...
Γελοία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δημόσια τοποθέτηση Υπουργού........καλά πόσα μακαρόνια θα φάμε.......τόσος θόρυβος για λίγη αύξηση??? ......καθώς με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε κάποιος να αναλογιστεί..... καλά πόσο κρέας θα φάμε....??? πόσο τυρί...??? πόσα λαχανικά  ???? πόσο ψάρι.....?? πόσο πλέον θα αντέξουμε τη γελοιότητα την ελαφρότητα και το ψέμα......

Καλημέρα σε όλους...



(Reuters) - 

Οι Ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται να επεκτείνουν  τις απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης την Πέμπτη, με παρατεταμένες ανησυχίες μιας Ελληνικής χρεοκοπίας λόγω του χρέους μετά από μια έλλειψη προόδου στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της,  ωθώντας τους επενδυτές να τακτοποιήσουν  την έκθεσή τους σε  ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία.

Στο 0630 GMT, τα  συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro Stoxx 50, της Γαλλίας CAC και DAX της Γερμανίας ήταν 0,5 έως 0,6 τοις εκατό χαμηλότερο, και για τον  FTSE 100 ΣΜΕ της Βρετανίας υποχώρησαν 0,3 τοις εκατό.

"Η αισιοδοξία γύρω από ένα Ελληνικό deal είχε την οδήγηση τη δράση των τιμών όλη την εβδομάδα, αλλά η εμπλοκή  στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων έχει βάλει φρένο στο ράλι."

Οι  υπουργοί Οικονομικών της ζώνης κατηγόρησαν  την Αθήνα την Τετάρτη ότι  αρνείται να συμβιβαστεί παρά τη λήξη της προθεσμίας της επόμενης εβδομάδας που θα μπορούσε να θέσει σε μια πορεία έξω από τη ζώνη του ευρώ. Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται στις Βρυξέλλες για μια σύνοδο κορυφής την Πέμπτη.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, την Πέμπτη  χαρακτήρισε την επίθεση της τελευταίας πρότασης από τους διεθνείς δανειστές ως "εκβιασμό".

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε με απώλειες 0,4 τοις εκατό, την Τετάρτη, με  τα μπλε-chip της ευρωζώνης τον  Euro Stoxx 50 Index, επίσης, κατά 0,4 τοις εκατό.

πηγή στοιχείωνhttp://www.reuters.com/