Tuesday, January 19, 2016

Ανοδικό ξεκίνημα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές χρηματαγορές....ευνοϊκό το θετικό κλίμα των Ασιατικών αγορών...

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters

19 Ιανουαρίου Oi  Οικονομικοί  spreadbetters προβλέπουν ότι της  Βρετανίας ο FTSE 100 θα ανοίξει 37 - 44 μονάδες υψηλότερα, ή επάνω από  0,8 τοις εκατό, της Γερμανίας ο  DAX  θα ανοίξει  91-105 μονάδες, ή  1,1 τοις εκατό, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα αυξηθεί 37-41 πόντους , ή όσο 1 τοις εκατό,  ακολουθώντας το θετικό κλίμα....

DAX 30




Αυτή την ώρα τα futures του DAX 30 κινούνται στις 9,712μ...με την αντίσταση να προσδιορίζεται στις 9,740μ...επίπεδο τιμών το οποίο και το δοκίμασε χθες κατά το άνοιγμα...με αναστροφή...


ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

CREDIT AGRICOLE

Η γαλλική τράπεζα εξετάζει την πιθανή πώληση των συμμετοχών σε πάνω από τρεις δεκάδες περιφερειακών τραπεζών σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να αξίζει περίπου 17 δις ευρώ για να ενισχύσει την κεφαλαιουχική της, το Bloomberg News.



ABN AMRO

Η Ολλανδία έχει επιλέξει την ABN Amro, η Citigroup και Deutsche Bank να συντονίσουν την ενδεχόμενη εισαγωγή των κρατικών ασφαλιστή ASR, η υπηρεσία της Πολιτείας υπεύθυνος είπε.



VOLKSWAGEN

Η Volkswagen σχεδιάζει να προσλάβει Louis Freeh, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FBI), για να βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία συμφωνία με τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών από τη διερεύνηση ενός σκανδάλου των εκπομπών, Sueddeutsche Zeitung είπε.

Επίσης, πηγές δήλωσαν ότι οργανωτική επιτροπή της VW πρόκειται να συζητήσει την Τρίτη την κατάσταση που επικρατεί στο σκάνδαλο των εκπομπών ρίπων.


πηγή http://www.reuters.com/