Thursday, January 21, 2016

Τα ΣΜΕ των Ευρωπαϊκών αγορών απώλεσαν τα αρχικά τους κέρδη ... μετά το αρνητικό γύρισμα των Ασιατικών αγορών...

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters

21, Ιανουαρίου Τα  Ευρωπαϊκά παράγω γα  κινούνται  χαμηλότερα την Πέμπτη, καθώς τα αρχικά κέρδη στις ασιατικές μετοχές ξεθύμαναν , καθώς οι  χαμηλές τιμές του πετρελαίου αναμένεται να διατηρήσουν την αρνητική πίεση στις παγκόσμιες αγορές.

DAX 30 futures


Τα Σ.Μ.Ε. στο Euro Stoxx 50, της Γερμανίας ο  DAX και ο CAC της Γαλλίας όλα μειώθηκαν  κατά 0,1-0,4 τοις εκατό ενώ ο   FTSE 100 ΣΜΕ της Βρετανίας σημείωσε άνοδο κατά 0,2 τοις εκατό.


Οι επενδυτές περιμένουν τη  συνάντηση για την  πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία αναμένεται να διατηρήσει τα επιτόκια σε αναμονή, αλλά τονίζουν την αυξανόμενη ανάπτυξη για  τον πληθωρισμό , αυξάνοντας την προοπτική της περαιτέρω χαλάρωση της πολιτικής εντός του τρέχοντος έτους.

Η ΕΚΤ είναι πιθανό να προειδοποιήσει ότι ο πληθωρισμός θα μπορούσε να παραμείνει εξαιρετικά  σε χαμηλές τιμές περισσότερο από μια ήδη υποτονική πρόβλεψη καθηλωθεί στη βύθιση της τιμής του πετρελαίου, την αδύναμη ανάπτυξη της Κίνας και την  έλλειψη αποφασιστικής δημοσιονομικής πολιτικής δράσης στην ΕΕ.


πηγή http://www.reuters.com/