Monday, February 1, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές..... ο Τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters

1 Φεβρουαρίου Τα Ευρωπαϊκά  futures μετοχών αυξήθηκαν τη Δευτέρα, ωθούμενα  από τα κέρδη στις περισσότερες αγορές της Ασίας, αν και οι περαιτέρω ενδείξεις οικονομικής αδυναμίας στην Κίνα και η  πτώση των τιμών του πετρελαίου είχαν τοποθετηθεί για να κρατήσουμε τις αγορές υπό πίεση.

DAX 30  futures

Τα Futures για το Euro Stoxx 50, DAX της Γερμανίας, της Γαλλίας CAC και FTSE της Βρετανίας ήταν όλοι από 0,1-0,5 τοις εκατό.


Οι Κινέζικες μετοχές σκόνταψαν χαμηλότερα τη Δευτέρα μετά από ανακοινώσεις για την  δραστηριότητας στον τομέα παραγωγής που  έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα του 2012, δεν προσφέρει καμία ανάπαυλα από την οικονομική εκτροπή που ταλανίζει την αγορά εδώ και μήνες.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 αυξήθηκαν 2,3 τοις εκατό την Παρασκευή, αλλά μειώθηκε κατά περίπου 6 τοις εκατό κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου - χειρότερη μηνιαία πτώση του κατά την έναρξη του έτους από το 2008.



Ο τραπεζικός τομέας θα μπορούσε να είναι στο επίκεντρο καθώς στην   Barclays και Credit Suisse επιβλήθηκαν  οι αμερικανικές ομοσπονδιακές και κρατικές επιβαρύνσεις ότι παραπλάνησε τους επενδυτές ενώ Banco Popolare, δήλωσε το Σάββατο ότι αναμένεται να συμφωνήσουν σε μια συγχώνευση με η Banca Popolare di Milano μέσα στον μήνα.


Σταθεροποιητικά αυτή την ώρα τα  Futures  για τον DAX 30  ο οποίος κινείται στα όρια της ΕΜΑ 9 ... με την αντίσταση να ορίζεται στις 9,890μ... επί της ΕΜΑ 21.... και την στήριξη στις 9,650μ...


πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/