Monday, March 21, 2016

Πτωτικό ξεκίνημα αναμένεται κατά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Τα  futures των Ευρωπαϊκών  μετοχών έπεσαν τη Δευτέρα, δείχνοντας ένα πιο αδύναμο ξεκίνημα για τα χρηματιστήρια, δεδομένου του αντίκτυπου των ασθενέστερων τιμών του πετρελαίου και την υποχώρηση στις περισσότερες ασιατικές αγορές.

DAX futures

Μικρές απώλειες σημειώνουν τα  futures του DAX... κατά 0,48% στις 9,912μ... σε μία προσπάθεια να διαχειριστούν την πτωτική σκιά από την συνεδρίαση της Παρασκευής.. κινούμενα πάνω από την στήριξη της ΕΜΑ 9... στις 9,855μ... 

...με την επόμενη στήριξη να εντοπίζεται στο σημείο συσσώρευσης των τιμών της ΕΜΑ 21.. και της ΕΜΑ 50... στις 9,743μ... και την αντίσταση στην περιοχή των 10,025μ... μία περιοχή τιμών η οποία και δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες..

Ο δείκτης MACD ...εξακολουθεί να κινείται πλάγια ανοδικά... ενώ δεν αποκλείεται μετά το πτωτικό ξεκίνημα... να έχουμε προσπάθεια θετικής επαναφοράς καθώς ο δείκτης fast stochastic... κινείται εκ νέου ανοδικά σε επίπεδο τμήσης με τον ταλαντωτή του... σε υψηλή όμως ζώνη τιμών...  με πιθανό σπάσιμο...

Τα Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για τον  Euro STOXX 50, της Γερμανίας τον  DAX της Γαλλίας τον CAC και FTSE της Βρετανίας ήταν όλοι κάτω από περίπου 0,4% από τις  0710 ώρα  GMT.

Οι περισσότερες ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές γλίστρησαν  τη Δευτέρα μετά από τρεις διαδοχικές εβδομάδες κερδών ως υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου κάνοντας  τους επενδυτές επιφυλακτικούς.

 Κινέζοι αξιωματούχοι δήλωσαν την Κυριακή ότι η οικονομία της Κίνας έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ενώ ήταν μετριοπαθής οι  εκροές κεφαλαίων από τη χώρα, καθώς προσπάθησαν να καλύψουν την  εύθραυστη εμπιστοσύνη των επενδυτών μετά την πρόσφατη μεταβλητότητα της αγοράς.



πηγή στοιχείων http://www.reuters.com

Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.