Thursday, March 3, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Ευρωπαϊκές μετοχές κατά το  το άνοιγμα αναμένεται να κινηθούν ελαφρώς ανοδικά την Πέμπτη μετά από πέντε συνεχόμενες συνεδρίες των κερδών, ακολουθώντας την  Ασία και την Wall Street που βοηθήθηκαν  από την σταθεροποίηση  των τιμών του αργού πετρελαίου.

DAX futures


Τα futures του DAX ...κινούνται ελαφρώς θετικά πάνω από την αντίσταση της ΕΜΑ 50... στις 9,688μ... με την κύρια αντίσταση να εντοπίζεται στις 10,30μ... και την πλησιέστερη στήριξη στη περιοχή της ΕΜΑ 9 ..στις 9,512μ...

Θα πρέπει ωστόσο να λάβουμε υπόψιν το θετικό τεχνικό γεγονός της ανοδικής τμήσης της ΕΜΑ 21... από την ΕΜΑ 9... στην περιοχή των 9,460μ... σημείο το οποίο και θα αποτελέσει την στήριξη του δείκτη σε τυχόν πιέσεις... καθώς ο δείκτης fast stochastic κινούμενος σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών... βαίνει προς κορεσμό..με μεγάλη πιθανότητα διόρθωσης... έχοντας ως αναφορά την απώλεια των 9,770μ..


Τα Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στα  μπλε-chip της ευρωζώνης στον Euro Stoxx 50, της Γερμανίας τον DAX, τον CAC της Γαλλίας και FTSE της Βρετανίας αυξήθηκε  μεταξύ 0,15-0,30% από ώρα  0707 GMT.

Την Τετάρτη, ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 ενισχύθηκε 0,7% μετά από μια πτωτική  μέρα, καθώς βοήθησαν  στο τέλος της συνεδρίασης οι τιμές του πετρελαίου αντιστρέφοντας αρχικές απώλειες που προκλήθηκαν από μια αναφορά για την  συσσώρευση σε αποθέματα αργού των ΗΠΑ.



πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.