Wednesday, March 9, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές... εν αναμονή των αυριανών ανακοινώσεων από την ΕΚΤ...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Τα Ευρωπαϊκά  futures των μετοχών αυξήθηκαν ελαφρώς την Τετάρτη, προ διαθέτοντας για   μια σταθερή αρχή για τα χρηματιστήρια μετά από την  υποχώρηση στην προηγούμενη συνεδρίαση που προκλήθηκε από τα αδύναμα στοιχεία της κινεζικής αγοράς..

DAX futures

Τα futures του DAX...κινούνται ελαφρώς ανοδικά ..σε ένα στενό εύρος τιμών ανάμεσα στην ΕΜΑ 50... στις 9,698μ.. και στην ΕΜΑ 9.. στις 9,651μ... με την κυριότερη αντίσταση να εντοπίζεται στις 10,030μ... και την στήριξη εκτός του επιπέδου της ΕΜΑ 21... στις 9,551μ.. στο επίπεδο των 9,430μ..

Θα πρέπει να επισημανθεί αφενός , η θετική σκιά από την επαναφορά χθες από το χαμηλό ημέρας για τον Γερμανικό δείκτη... και αφετέρου η πτωτική διάσπαση του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... σε αναμονή των αυριανών ανακοινώσεων από την ΕΚΤ.. για την πολιτική των επιτοκίων...


Τα Συμβολαία μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro STOXX 50, της Γερμανίας τον  DAX, τον CAC της Γαλλίας και FTSE της Βρετανίας ήταν όλοι από μεταξύ 0,1-0,3 %.


Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300, είχε κινηθεί στα υψηλά  ενός μήνα την Παρασκευή μετά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες κέρδη, έκλεισε κάτω 0,9 % την Τρίτη, αφού άγγιξε το χαμηλότερο επίπεδο σε μια εβδομάδα.


πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/

Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.