Wednesday, March 23, 2016

Μικτή η εικόνα πριν το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών... με κέρδη τα futures του DAX..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Τα Ευρωπαϊκά futures των μετοχών ήταν μικτά , την Τετάρτη, με τις  χρηματιστηριακές αγορές να έχουν υποχωρήσει στην προηγούμενη συνεδρίαση μετά από θανατηφόρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες .
 DAX futures

Τα futures του  DAX...λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών παρουσιάζουν κέρδη της τάξης του 0,78% ... σε προφανή αντίδραση των χθεσινών γεγονότων... Αυτή την ώρα κινούνται οριακά πάνω από την αντίσταση των 10,030μ... ένα τεχνικό σημείο το οποίο απειλήθηκε 5 φορές κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις..

 Η άμεση στήριξη  του δείκτη εντοπίζεται στην ΕΜΑ 9.. στις 9,894μ... ενώ η κύρια στην περιοχή των 9,830μ...Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί η εναλλαγή τάσης του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... σε υψηλή ζώνη τιμών... καθώς και η επικίνδυνη κλίση προς τμήση του ταλαντωτή του δείκτη MACD... η στήριξη σε ενδεχόμενη αρνητική απόκλιση για τον δείκτη fast stochastic..εντοπίζεται σε σαφώς χαμηλότερα επίπεδα.... αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο έντονων διακυμάνσεων για σήμερα...

Τα ΣΜΕ του CAC της Γαλλίας και της Βρετανίας FTSE μειώθηκαν κατά 0,2%.Τα Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro STOXX 50 ήταν επίπεδα, ενώ του DAX τα  futures της Γερμανίας παρουσίασαν οριακή αύξηση κατά 0,1%.



Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε 0,1% την Τρίτη.


πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.