Tuesday, April 12, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters report
Οι Spreadbetters της IG αναμένουν ότι της  Βρετανίας ο FTSE 100 θα ανοίξει προς τα κάτω κατά περίπου 9 βαθμούς, ή 0,2% της  Γερμανίας ο   DAX πτωτικά κατά  7 μονάδες, ή 0,1%, ενώ της Γαλλίας ο  CAC αναμένεται κάτω από 11 μονάδες, ή 0,3% χαμηλότερα.

DAX futures

Τα  futures του DAX...λίγο πριν το άνοιγμα σημειώνουν μικρές απώλειες της τάξης του 0,20%.. στις 9,681μ...κινούμενα κάτω από το ισχυρό μπλοκ των ΕΜΑ 9.. και ΕΜΑ 21... στις 9,707μ - 9,751μ...με την στήριξη να εντοπίζεται στις 9,500μ.. και την αντίσταση στις 10,020μ..


Κατά την χθεσινή συνεδρίαση παρατηρήθηκε μία ανοδική αντίδραση .. περισσότερο τεχνικού χαρακτήρα ... από την περιοχή στήριξης του δείκτη fast stochastic.. η οποία οδήγησε τον Γερμανικό δείκτη σε αναστροφή από την στήριξη του στα όρια της αντίστασης της ΕΜΑ 9... χωρίς όμως να καταφέρει να την διασπάσει ανοδικά...

Καθώς όμως υπάρχουν ακόμα μικρά περιθώρια για τον γρήγορο δείκτη ... και οι τιμές περιστρέφονται γύρω από το σημείο ενδιαφέροντος...είναι πολύ πιθανών να συνεχιστή αυτή η ανοδική αντίδραση ... με στόχο το μπλοκ στην περιοχή της ΕΜΑ 21... γεγονός στο οποίο συνηγορεί και η θετική απόκλιση του ταλαντωτή του δείκτη MACD.. στη μέση ζώνη τιμών του..

πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/

The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.