Monday, April 18, 2016

Η αδυναμία για συμφωνία στην ΝΤΟΧΑ... προκαλεί πιέσεις στις αγορές... πτωτικό ξεκίνημα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικές spreadbetter IG αναμένουν ότι ο  FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει 58 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,9%   ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 79 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,8%.

DAX futures


Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με πτώση 1,10% στις 9,952μ.. οριακά κάτω από το σημείο περιστροφής των 10,020μ.. 



Ο Γερμανικός δείκτης για δεύτερη ημέρα κινείται πάνω από την ισχυρή αντίσταση των 10,020μ.. έχοντας νωρίτερα κινειθεί προς την ζώνη των 10,100μ.. όπου και σημειώθηκαν ρευστοποιήσεις.. με την αντίσταση να εντοπίζεται στις 10,190μ.. και την στήριξη ... αν χαθεί το σημείο αναφοράς των 10,020μ.. στο μπλοκ των ΕΜΑ ... στις 9,810μ..

Η αδυναμία για συμφωνία   στην σύσκεψη του OPEC στην ΝΤΟΧΑ... προκαλεί πιέσεις τόσο στην αγορά NYMEX.. όσο και στις χρηματαγορές... θέτοντας σε δοκιμασία τις στηρίξεις των δεικτών..
Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ...ότι είναι πολύ πιθανών... ο Γερμανικός δείκτης να περιστραφεί γύρω από το επίπεδο των 10,020μ ...  χωρίς ιδιαίτερες αποκλίσεις ... κυρίως λόγου της εισόδου του δείκτη fast stochastic... σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών... οπότε δικαιολογείτε πιθανή κίνηση ως την στήριξη του...  ενώ  ο δείκτης MACD... έχει κόψει τον ταλαντωτή του σε μέση ζώνη τιμών... δίνοντας σήμα εισόδου.. 


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.