Thursday, April 21, 2016

Ανοδικό άνοιγμα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές... στο επίκεντρο οι ανακοινώσεις που αναμένονται από την ΕΚΤ..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει περίπου 20 μονάδες υψηλότερα , ή 0,30% ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 35 μονάδες υψηλότερα , ή 0,30%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα  9 μονάδες υψηλότερα  ή 0,2%, 

DAX futures

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται ανοδικά  κατά 0,36% στις 10,479μ.. οριακά πάνω από την αντίσταση των 10,460μ... με την ανοδική τάση να ενισχύεται από την άνοδο στις Ασιατικές αγορές , λόγο των τιμών του πετρελαίου... και με τους επενδυτές να αναμένουν τις ανακοινώσεις από την συνέντευξη του Προέδρου της  ΕΚΤ  Mario Draghi... που αναμένεται στις 14,30 ώρα Κεντρικής Ευρώπης..


Ο Γερμανικός δείκτης για τρίτη  ημέρα κινείται πάνω από την ισχυρή αντίσταση των 10,020μ.. επιβεβαιώνοντας την πλέον ως σημείο στήριξης.. με την αντίσταση να εντοπίζεται αρχικά στις 10,460μ... και την ισχυρή στις 10,720μ... περιοχή τιμών όπου αναμένονται και οι πρώτες αναταράξεις.... αναλόγως βέβαια και τις ανακοινώσεις που αναμένονται.. 


Σε επίπεδο τεχνικών δεικτών θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν η  εισόδος του δείκτη fast stochastic... σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών...και την τμήση του επί της αντίστασής του... καθώς και το γεγονός της αύξουσας θετικής απόκλισης του ταλαντωτή του δείκτη MACD... πάνω από την μέση ζώνη τιμών του..  καθώς και η αύξουσα θετική απόκλιση της ΕΜΑ 9... από την ΕΜΑ 21... χαρακτηριστικό της ισχυρής ανοδικής διαφυγής του δείκτη τιμών..




πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.