Tuesday, April 5, 2016

Δημοσιεύθηκε από το ΧΑΑ... η ενημερωμένη Κατάσταση Δικαιωμάτων Ψήφου Κύριας Αγοράς..

04/04/2016                                     Δελτίο  Τύπου

Κατάσταση Δικαιωμάτων Ψήφου Κύριας 04 - 04 - 2016

Δείτε την κατάσταση της 04/04/2016 εδώ.


Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών γνωστοποιεί ότι, σήμερα δημοσιοποιείται η νέα ενημερωμένη κατάσταση που αναφέρεται στις μεταβολές μετόχων εταιριών, εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών για ονομαστικές και ανώνυμες μετά ψήφου μετοχές, όπως έχει διαμορφωθεί με στοιχεία της 01/04/2016.

Τα στοιχεία προέρχονται από τις γνωστοποιήσεις των εισηγμένων εταιριών για ενημερώσεις που έλαβαν από μετόχους τους, ως προς την απόκτηση ή διάθεση ή άσκηση σημαντικών ποσοστών δικαιωμάτων ψήφου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007, το άρθρο 4.1.3.7. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και από την επίσημη ενημέρωση που παρείχε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις γνωστοποιήσεις υπόχρεων μετόχων σύμφωνα με το ΠΔ 51/92 όπως αυτό ίσχυε. Σημειώνεται ότι εμφανίζονται οι συμμετοχές μετόχων με ποσοστό συμμετοχής σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου άνω του 5%.

Επισημαίνεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου των ενημερώσεων έχουν οι εισηγμένες εταιρίες και οι υπόχρεοι μέτοχοι.

Επιπλέον, παρατίθεται παραπλεύρως και η αντίστοιχη κατάσταση ποσοστών μετόχων, κατόχων μετοχών με δικαιώματα ψήφου, που είχε δημοσιοποιηθεί με στοιχεία της 24/03/2016, για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.




πηγή  http://www.helex.gr/el/