Friday, April 22, 2016

Συνέχεια της ανόδου για τον Δείκτη Ελληνικών τραπεζών... ΔΤΡ

Δείκτης Τραπεζών  FTSE Bank  (ΔΤΡ)

Μετά την χθεσινή ανοδική διαφυγή για τον Δείκτη Τραπεζών (ΔΤΡ).. από το σημείο διάσπασης της τομής της κατ ερχόμενης πτωτικής διαγωνίου με την ανερχόμενη στις 46,48μ... γεγονός το οποίο και επιτάχυνε την ανοδική του κίνηση φέρνοντας τον πάνω από το άνω χείλος των Bollinger Bands .. ο ΔΤΡ ... μετά την περιστροφή  λίγο μετά το άνοιγμα στα όρια του χείλους...αυτή την ώρα σημειώνει υψηλότερο υψηλό..οδηγώντας τα χείλη των Bollinger Bands... σε διεύρυνση με την ΕΜΑ 21... να διασπά ανοδικά τον ταλαντωτή τους, ενισχύοντας την ανοδική κίνηση..


Η  άμεση  αντίσταση  για τον ΔΤΡ...εντοπίζεται στην διαγώνιο στις 52,5μ.. με το επίπεδο των  54,49μ... 


...να αποτελεί τον άμεσο ανοδικό στόχο..καθώς είναι πολύ πιθανών να παρατηρηθεί το φαινόμενο της δημιουργίας βραχίωνα (βλ. αριστερή πλευρά τιμών)... προς αποφόρτιση των ταλαντωτών... αν και ο στόχος ... κατά την εκτίμηση ...εντοπίζεται στην μεσοπρόθεσμη αντίσταση των 61,99μ ..και στην τυχόν διάσπασή της ..με γνώμονα πάντα τις θετικές εξελίξεις...

Η στήριξη για τον ΔΤΡ... στην παρούσα φάση εντοπίζεται στα επίπεδα των ΕΜΑ 9.. στις 45,40μ... και της ΕΜΑ 21... στις 43,06μ... Πιθανό σημείο προς επιβεβαίωση της ανοδικής διαφυγής του ΔΤΡ... δύναται να οριστεί το σημείο τομής του με την ανερχόμενη διαγώνιο στις  52,5μ... τιμή η οποία αποτελεί και την ελάχιστη προϋπόθεση για τον ΔΤΡ... προκειμένου την επιβεβαίωση της κίνησης του... Τυχόν δε υπέρβαση του, είναι πολύ πιθανών να επιταχύνει την ανοδική του αντίδραση..


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.