Wednesday, April 6, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Τα Στοιχήματα spreadbetting της  εταιρείας IG προβλέπει ότι ο  FTSE της Βρετανίας 100 θα ανοίξει 13 μονάδες υψηλότερα, ή μέχρι 0,21%, ο  DAX της Γερμανίας θα κερδίσει  με 16 πόντους, ή 0,17%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα αυξηθεί κατά 15 μονάδες, ή 0,35%, την Τετάρτη...

DAX futures

 Τα futures του DAX ...λίγο πριν το άνοιγμα κινούνται με κέρδη 0,27%.. στις 9,596μ.. έχοντας διασπάσει κατά την χθεσινή συνεδρίαση τις στηρίξεις του μπλοκ των ΕΜΑ 9 - 21 -50.. στις 9,792μ... με την στήριξη πλέον να εντοπίζεται στις 9,430μ... και την αντίσταση στο επίπεδο των ΕΜΑ...


Θα πρέπει ωστόσο να ληφθεί υπόψιν ότι  ο ταλαντωτής του δείκτη MACD .. έχει κόψει αρνητικά σε υψηλή ζώνη τιμών ... δίνοντας σήμα εξόδου... ενώ η κάθετη απότομη πτώση του δείκτη Fast stochastic .. έχει οδηγήσει τις τιμές του σε υπερ πουλημένη ζώνη ..
Με γνώμονα τα ανωτέρω ... είναι πολύ πιθανών να λάβει χώρα πρόσκαιρη ανοδική αντίδραση..λίγων μονάδων... αν και η τάση παραμένει διορθωτική.... καθώς όπως έχουμε αναφέρει σε χθεσινή ανάρτηση ο  STOXX® Europe 600...μετά και τις χθεσινές του απώλειες... έχει ολοκληρώσει το πρώτο διορθωτικό σκέλος ... κλείνοντας το ανοδικό gap... στις 136,6μ..




πηγή στοιχείων  http://www.reuters.com/



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.