Friday, April 22, 2016

Διορθωτικό άνοιγμα και ήπια αποκόμιση κερδών αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές... DAX futures

Σχόλιο Αγοράς..

Οι Ευρωπαϊκές αγορές...αναμένονται για πτωτικό ξεκίνημα,... ακολουθώντας την γενικότερη τάση των Αμερικανικών και Ασιατικών αγορών...  καθώς οι χθεσινές ανακοινώσεις από την ΕΚΤ... κινήθηκαν χωρίς εκπλήξεις, κρατώντας σταθερά τα επιτόκια δανεισμού..

DAX futures

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με πτώση 0,47% στις 10,400μ.. έχοντας χθες ...όπως αναμενόταν... δοκιμάσει τις αντοχές τις αντίστασης των 10,470μ...


Ο Γερμανικός δείκτης κινείται πάνω από το επίπεδο στήριξης  των 10,020μ.. κινούμενος στο πάνω χείλος των Bollinger Bands... με την πλησιέστερη αντίσταση να εντοπίζεται στις 10,470μ... όπου σημειώθηκε και το χθεσινό υψηλό... με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην αντίσταση των 10,720μ.. και στην τομή της με την πτωτική διαγώνιο... καθώς παρά τις όποιες ρευστοποιήσεις εμφανιστούν η τάση παραμένει ανοδική... με τον δείκτη MACD.. να κινείται πλάγια ανοδικά αυξάνοντας την θετική απόκλιση από τον ταλαντωτή του διατηρώντας το σήμα εισόδου..

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι.. λόγω των ισχυρών κερδών...ενδέχεται στα πλαίσια του retest  να δοκιμάσει την στήριξη του ανάμεσα στο 38,20% του διορθωτικού επιπέδου fibo στις 10,390μ.... και της ΕΜΑ 9.. στις 10,171μ.... πριν την όποια νέα ανοδική του  κίνηση.... κυρίως λόγου της εισόδου του δείκτη fast stochastic... σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών...και την τμήση του επί της αντίστασής του....



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.