Wednesday, April 27, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές... DAX

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει περίπου 2 μονάδες χαμηλότερα, σχεδόν αμετάβλητος  ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 11 μονάδες υψηλότερα , ή 0,10%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα πέσει 2 μονάδες κατά το άνοιγμα... με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στις ανακοινώσεις για την πολιτική των επιτοκίων.., 

DAX futures

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με οριακά κέρδη 0,03% στις 10,271μ.. οριακά πάνω  από το σημείο περιστροφής της ΕΜΑ ..9 στις των 10,235μ.. 


Ο Γερμανικός δείκτης συνεχίζει να κινείται κάτω από το επίπεδο αντίστασης των 10,460μ... χωρίς όμως να θέτει σε αμφισβήτηση  την στήριξη των ΕΜΑ .. κρατώντας το επίπεδο τιμών τους απαραβίαστο... δίνοντας μάλιστα και ανοδικές επαναφορές..


Οι επενδυτές και σήμερα τηρούν στάση αναμονής με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις ανακοινώσεις σήμερα από την FED... και αύριο από την BOJ...Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ο στραγγαλισμών των άκρων του σύννεφου ichimoku... και η εναλλαγή του σε θετική τάση... γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την πλάγια κλίση του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic...είναι πολύ πιθανών να δώσει εκ νέου ανοδική κίνηση και να δοκιμάσει την αντίσταση των 10,460μ... πριν την όποια τυχόν  διορθωτική κίνηση.... . με τον δείκτη MACD...όμως να διατηρεί το σήμα εισόδου.. κινούμενος σε πλάγια  κίνηση.. έχοντας όμως αρνητική περιστροφή γεγονός το οποίο και θα πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση για τυχόν αναίρεση του σήματος....



πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.