Wednesday, April 20, 2016

Σταθεροποιητική η εικόνα για τις Ευρωπαϊκές αγορές ... ήπια αποκόμιση κερδών... STOXX® Europe 600

Σχόλιο Αγοράς...

Σταθεροποιητική εικόνα, για τον  STOXX® Europe 600... ο οποίος ακολουθώντας momentum των Ευρωπαϊκών αγορών.. κατά το άνοιγμα κατέγραψε απώλειες ως το επίπεδο των 347,62μ... εντός του ορίου του χθεσινού ανοδικού κεριού του....  γυρνώντας  στην συνέχεια σε θετικό έδαφος με οριακά κέρδη 0,05%.. στις 349,40μ... αυτή την ώρα.. έχοντας δοκιμάσει την αντίστασή του..

STOXX® Europe 600
Ο STOXX® Europe 600... μετά τα χθεσινά του κέρδη εξακολουθεί να κινείται  στο πάνω χείλος των Bollinger Bands...  στο επίπεδο της αντίστασης των 349,24μ... επίπεδο τιμών του οποίου η τυχόν υπέρβαση σε κλείσιμο... 

...ενισχύει το ανοδικό σενάριο.. καθώς επιβεβαιώνεται η ισχύς του σήματος εισόδου του δείκτη MACD... ο οποίος έκοψε τον ταλαντωτή του σε μέση ζώνη τιμών..μία κίνηση η οποία ενισχύεται και από την  θετική υπέρβαση  της ΕΜΑ 9... πάνω από το μπλοκ των ΕΜΑ 21 ..και 50.. στις 337,4μ.. 

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic.. έχει ήδη εισέλθει σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών.. δικαιολογώντας τις όποιες ρευστοποιήσεις... με μεγάλη πιθανότητα στην παρούσα φάση... και μέχρι την αποφόρτιση του δείκτη...ο Ευρωπαϊκός δείκτης να παρουσιάσει περιστροφή γύρω από την οριζόμενη αντίστασή του... πριν συνεχίσει υψηλότερα ....με την στήριξη να εντοπίζεται στο επίπεδο των 342,5μ..


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.