Friday, May 6, 2016

Ήταν πολλά και ακριβά τα δίδακτρα για το < φροντιστήριο> .... ΔΤΡ

Δείκτης Ελληνικών Τραπεζών  ΔΤΡ..

Συνεχίστηκε και χθες η αντίδραση από την αναπήδηση του ΔΤΡ επί της ΕΜΑ 21.. στην περιοχή των 44,5μ.. με τον δείκτη μας να σημειώνει υψηλότερο υψηλό από το επίπεδο των 48,36μ... μία εξέλιξη η οποία και πυροδότησε περαιτέρω τοποθετήσεις ... συνεπικουρούμενη και από την θετική εξέλιξη της αιφνιδιαστικής κατάθεσις προς ψήφιση των επίμαχων νομοσχεδίων του Ασφαλιστικού και φορολογικού ...ως ένδειξη καλής συμπεριφοράς... εν όψη του έκτακτου Eurogroup... της Δευτέρας..

ΔΤΡ

Για άλλη μία φορά ... όπως και στο παρελθόν... οφείλω να υπενθυμίσω , ότι πέρα από τις όποιες εξαιρετικά δυσμενής κοινωνικές - πολιτικές συνέπειες φέρουν τα ανωτέρω νομοσχέδια... στην σκληρή γλώσσα των αγορών... αυτό ήταν .. το ζητούμενο...


... καθώς ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.. μετά το σχετικό περσινό  < φροντιστήριο> έστω και αν πληρώσαμε ακριβά τα δίδακτρα...  ...επί θεμάτων αγορών και κεφαλαίων... επιτέλους δείχνει να  να προσγειώνεται στην πραγματικότητα ...να ανακαλύπτει τον κόσμο των αγορών.. των ομολόγων ... τον κόσμο της σταθερότητας ....της ανάπτυξης και της οικονομίας.


Ο ΔΤΡ.. έχοντας πλέον ως στήριξη την ΕΜΑ 9... στην βάση του ισχυρού χθεσινού ανοδικού κεριού στις 47,47μ... όπου και σημειώθηκε το χαμηλό ημέρας... έκλεισε πάνω από το επίπεδο των 50,06μ... υψηλό του ισχυρού καθοδικού κεριού της 27/04.. και πλέον ο επόμενος ανοδικός στόχος εντοπίζεται στην τομή της διαγωνίου στις 53,90μ.. όπου και αναμένονται οι πρώτες πιέσεις... ένα επίπεδο τιμών το οποίο ανάλογα τις εξελίξεις στην πολύπαθη  διαπραγμάτευση θα καθορίσει και την συνέχεια δίνοντας ανοδική διαφυγή πάνω από το επίπεδο των 61,20μ... ή επιστροφή στα γνώριμα <υπόγεια> με πιθανές ενδιάμεσες στάσεις στα επίπεδα που αναφέρονται στο post..... 


Η καλή τεχνική του εικόνα ενισχύεται και από την θετική αναπήδηση του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic.. από το επίπεδο στήριξης του... με εμφανή την προδιάθεσή του για κίνηση εντός υπερ πουλημένης ζώνης τιμών.. ενώ Ουδέτερη προς το παρόν στάση κρατεί ο δείκτης MACD...  Καλή επιτυχία στις επιλογές σας..


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.