Wednesday, May 25, 2016

Οι ταύροι παρότι έχασαν μία μάχη ... δεν έχασαν τον πόλεμο .. καθώς εξακολουθούν αναμφίβολα να έχουν τον πρώτο λόγο ... ΔΤΡ

Δείκτης Ελληνικών Τραπεζών ... FTSE BANK   (ΔΤΡ)

ΔΤΡ
Η λογική επικράτησε του συναισθήματος ... Μετά τα τα θετικά νέα της επίτευξης της συμφωνίας χθες βράδυ στο Eurogroup .. ( και λέγοντας θετικά αναφέρομαι στο γεγονός της συμφωνίας ...  και όχι στο περιεχόμενο ) ο ΔΤΡ .. μετά την θετική σκιά που παραχώρησε κατά την χθεσινή συνεδρίαση από την επαναφορά του από το επίπεδο της ΕΜΑ 9..  στις 57.00 μ.. κινήθηκε εκ νέου ανοδικά προς την ισχυρή αντίσταση των 61,20 μ.. όπου στην συνέχεια ..


.. παραχώρησε απώλειες καθώς όπως είχε επισημανθεί τις προηγούμενες ημέρες  ΔΤΡ  ... προκειμένου να έχω μία υγιεί ανοδική διαφυγή προς υψηλότερα επίπεδα τιμών... ήταν επιβεβλημένο στα πλαίσια του RETEST.. να επιβεβαιωθεί η στήριξη μου ..

Οι ταύροι παρότι έχασαν μία μάχη ... δεν έχασαν τον πόλεμο .. καθώς εξακολουθούν αναμφίβολα να έχουν τον πρώτο λόγο για όσο διάστημα κρατούν  απαραβίαστο το επίπεδο της ΕΜΑ 9..

Το φλέγον θέμα κατά τις επόμενες ημέρες είναι το γεγονός του ότι στα πλαίσια του RETEST.. το επίπεδο τιμών ανάμεσα στην Α1 .. και D1 .. διαγώνια αντίσταση να μετατραπεί σε S1.. σημείο στήριξης πριν την όποια εκ νέου ανοδική κίνηση .. Έτσι λοιπόν ο ΔΤΡ..  είναι πολύ πιθανών να περιστραφεί γύρω από τα προαναφερόμενα επίπεδα τιμών .. σε μία τακτική αποφόρτισης των ταλαντωτών ... και εν αναμονή του επόμενου ισχυρού καταλύτη ... ο οποίος δεν είναι άλλος παρά τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα την Τραπεζών το  επόμενο χρονικό διάστημα...

Η τυχόν επιτυχή μετατροπή των αντιστάσεων Α1 .. και DI  σε σημείο αναφοράς στήριξης ... αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα ισχυρό θετικό τεχνικό γεγονός .. με αποτέλεσμα στη συνέχεια να επιτρέψει στον ΔΤΡ .. αρχικά να διασπάσει την διαγώνια αντίσταση D3 .. στις 61,20 μ.. με το ενδιαφέρον να εστιάζεται  προκειμένου την ολοκλήρωση του θετικού σεναρίου στην ανοδική διάσπαση της διαγώνιας αντίστασης D2 ... στις 64,07 μ.. 


Επισημαίνεται ότι για να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης οι αρκούδες ... θα πρέπει σε κλείσιμο ημέρας να παραβιαστεί το επίπεδο στήριξης της ΕΜΑ 21..  στις 53,63 μ.. γεγονός το οποίο σε τεχνικό επίπεδο θα συνοδευτεί από την σύγκλιση των ταλαντωτών της ΕΜΑ 9.. και ΕΜΑ 21.. και την διάσπαση των στηρίξεων του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic.. 



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.