Thursday, May 12, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές... DAX

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει περίπου 10 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,20% ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 19 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,20%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα πέσει 5 μονάδες, ή 0,1%, 

DAX futures
Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με πτώση 0.17% στις 9,958μ.. οριακά πάνω  από την στήριξη της ΕΜΑ ..50.. στις 9,956 μ..


Ο Γερμανικός δείκτης για δεύτερη ημέρα κινείται κάτω από το σημείο περιστροφής του στις 10,053 μ.. με την στήριξη να εντοπίζεται αρχικά στην ΕΜΑ 50.. και στην ισχυρή των 9,841 μ..ενώ η αντίσταση εντοπίζεται αρχικά στο μπλοκ των ΕΜΑ 9.. και ΕΜΑ 21... στις 10,022 μ..


Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ...ότι είναι πολύ πιθανών... ο Γερμανικός δείκτης  να δοκιμάσει την στήριξη των 9,841 μ.. ... πριν την όποια αντίδραση του .... κυρίως λόγου της αρνητικής κλίσης του ταλαντωτή του του δείκτη fast stochastic... ο οποίος πιθανών να κόψει αρνητικά δίνοντας συνέχεια στην διορθωτική κίνηση.... αν και εφόσον δεν αναιρέσει το σήμα του.....  Ο δείκτηςMACD...  διατηρεί το σήμα εξόδου .. κινούμενος σε πλάγια  κίνηση ..δίνοντας όμως ουδέτερο σήμα ..κινούμενος σε μέση ζώνη τιμών...


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.