Wednesday, May 25, 2016

Θετικό άνοιγμα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές .. ισχυρή ανοδική αντίδραση από τον DAX

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter  αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας  ο DAX της Γερμανίας  και ο CAC 40 της Γαλλίας θα ανέβουν 0,50% έως 0,70% κατά το άνοιγμα ... Στο επίκεντρο αναμένονται οι Ελληνικές μετοχές μετά  την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των υπουργών οικονομικών χθες στην συνεδρίαση του Eurogroup..   ανοίγοντας την συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους.. 

DAX 30

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με κέρδη  1,04% στις 10,188 μ.. κινούμενα πάνω  από το σημείο περιστροφής των 10,059μ.. 

DAX futures



Αναμφίβολα το ισχυρό χθεσινό ανοδικό κερί .. έδωσε θετική λύση στην περιστροφή των προηγούμενων ημερών γύρω από το επίπεδο των EMA ..καθώς επιβεβαιώθηκε το ανοδικό σενάριο ... με την εκπλήρωση της ελάχιστης προϋπόθεσης .. ημερήσιο κλείσιμο πάνω από της 9,970 μ .. όπως είχαμε προαναφέρει ...  DAX 30 

Η θετική αυτή εξέλιξη απελευθέρωσε τον ταλαντωτή του  δείκτη fast stochastic...  από την περιστροφή του δίνοντας σήμα εισόδου .. ενώ είναι πολύ θετική η εξέλιξη ότι παρατηρείται θετική απόκλιση του ταλαντωτή του δείκτη MACD... ο οποίος αν δεν αναιρεθεί το σήμα ... είναι πολύ πιθανών να επιβεβαιώσει το σήμα εισόδου ..κινούμενος κάτω από την μέση ζώνη τιμών του ...


Αντιστάσεις εντοπίζονται στις 10,320 μ.. και 10,425.. ενώ οι στηρίξεις στις 10,045 και στο μπλοκ των ΕΜΑ στις 9,970 μ..  


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.