Monday, May 9, 2016

Με το βλέμμα στραμμένο στην διατύπωση των αποφάσεων από το σημερινό Eurogroup.... ΔΤΡ

Δείκτης Ελληνικών Τραπεζών  ...ΔΤΡ

Δυναμικό ξεκίνημα .. όπως εν πολλοίς αναμενόταν .για τον ΔΤΡ ..μετά την χθεσινή ψήφιση των < πονημάτων - νομοσχεδίων >... μία κίνηση η οποία σε γενικές γραμμές είχε προεξοφληθεί τις προηγούμενες ημέρες ... με το ενδιαφέρον πλέον ... ναι μεν να διατηρείται με θετικό πρόσημο... αλλά το βλέμμα όλων είναι στην διατύπωση των ανακοινώσεων του σημερινού Eurogroup.. και σε μία αναφορά για το χρέος ..καθώς πλέον το φλέγον αυτό θέμα περιλαμβάνεται στην προ ημερησία διάταξη της συζήτησης όπως έχει ανακοινωθεί από την EU...
ΔΤΡ


Σε τεχνικό επίπεδο ο ΔΤΡ... για τέταρτη φορά από το επίπεδο της τομής της διαγώνιας αντίστασης με τις πρόσφατες τοπικές κορυφές στο επίπεδο των 52,14μ...έδωσε εκ νέου ρευστοποιήσεις διατηρώντας όμως το θετικό πρόσημο.. κινούμενος εντός των ορίων του πρόσκαιρου ανοδικού καναλιού του..


Τυχόν θετικά νέα ...ή σημάδια προεξόφλησης αυτών... ενδέχεται να προσδώσουν εκ νέου δυναμική στον ΔΤΡ... γεγονός το οποίο προς επιβεβαίωση .. θα πρέπει να σημειώσει υψηλότερη τιμή πάνω από το επίπεδο των 52,14μ.. με τον πρώτο ανοδικό στόχο να εντοπίζεται στην τομή της ανερχόμενης διαγωνίου αντίστασης με την οριζόμενη στο επίπεδο των 53,94μ... του οποίου τυχόν θετική διάσπαση σε ημερήσιο κλείσιμο ...θέτει ισχυρές βάσεις για την περαιτέρω ανοδική διαφυγή του ΔΤΡ..


Στο αρνητικό βέβαια σενάριο... μέρος του οποίου έχει ληφθεί υπόψιν από την αγορά τις προηγούμενες ημέρες... μέσα από τις δηλώσεις αξιωματούχων.. το πλησιέστερο αξιόπιστο σημείο στήριξης εντοπίζεται στην περιοχή των 43,89μ.. με σημείο αναφοράς το επίπεδο της ΕΜΑ 9... στις 48,52μ..   και την υπερβολή στην ΕΜΑ ...21..


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.