Monday, June 13, 2016

Οι κυρίαρχοι της αγοράς .. οι αρκούδες .. θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τα bullish σημάδια που εκδηλώνονται ... FTSE BANKS... ( ΔΤΡ )

Δείκτης Ελληνικών Τραπεζών  FTSE BANKS... ( ΔΤΡ )

ΔΤΡ


Στην βραχυπρόθεσμη τάση τον πρώτο λόγο αναμφίβολα τον έχουν οι αρκούδες .. Η αποτυχία του ΔΤΡ .. να κινηθεί πάνω το επίπεδο της D1 .. πτωτικής διαγωνίου στις 55,67 μ .. στην τομή της με την ισχυρή ανερχόμενη στήριξη  D .. από τα ιστορικά χαμηλά του κλάδου ... σε συνδυασμό με τους γνωστούς εξωγενείς παράγοντας ( FED - BREXIT ) , επέφεραν την απώλεια της ανοδικής προοπτικής και το γκρέμισμα για τον ΔΤΡ ..



Το σημερινό νέο ισχυρό πτωτικό κερί όμως ... ανάλωσε γρήγορα την αναπτυσσόμενη δυναμική της πτώσης οδηγώντας τις τιμές στην ισχυρή μεσοπρόθεσμη στήριξη των 43,89 μ .. πεδίο τιμών το οποίο αποτελείται από την τοπική κορυφή Α - Υ .. η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως η καταληκτική κορυφή από τα ιστορικά χαμηλά του κλάδου στο πάνω σκέλος του ανοδικού καναλιού .. και από το σημείο αναφοράς Β - Χ .. στο κάτω σκέλος του καναλιού ... πεδίο τιμών από όπου ξεκίνησε η πρόσφατη ανοδική πορεία ως την κορυφή των 61,99 μ .. από όπου ξεκίνησε στην συνέχεια η παρούσα διορθωτική πορεία ..


Έτσι λοιπόν το ζητούμενο για σήμερα .. είναι πρωταρχικά να καθοριστεί η δυναμική της στήριξης, έτσι ώστε να μην τραυματιστεί περαιτέρω η μεσοπρόθεσμη ανοδική πορεία του κλάδου .. με την ανοχή να εντοπίζεται στην τομή με την διαγώνιο στήριξη στο επίπεδο των 37,70 .. πεδίο τιμών του οποίου πιθανή πλέον διάσπαση ... ανοίγει τον διάλογο για πιθανή καταγραφή νέων χαμηλών ...


Οι κυρίαρχοι όμως της αγοράς .. οι αρκούδες .. θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τα bullish σημάδια που εκδηλώνονται .. καθώς ναι μεν Οι τιμές του ΔΤΡ .. διευρύνουν τα χείλη των Bollinger Bands ... και έχουν πλέον εισέλθει εντός του Kumo του σύννεφου ichimoku .. μιλώντας ουσιαστικά για bearish trend... αλλά ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic ... μετά την απόρριψη του σήματος εισόδου ... στις 26,5 μ .. σχηματίζει πλέον έναν πολυσύνθετο πυθμένα χαμηλά σε υπερ πουλημένη ζώνη τιμών ... προ διαθέτοντας για δυναμική θετική επαναφορά .. με πιθανό σήμα εισόδου σήμερα ...  στις 2,31 μ .. αν και εφόσον .. πρωτίστως αντέξει η στήριξη των 43,89 μ ... ενώ σε δεύτερο χρόνο σημειωθεί .. μία έστω και μικρή θετική επαναφορά τιμών από τα χαμηλά ημέρας .. 







Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.