Thursday, June 9, 2016

Το ενδεχόμενο της ανοδικής αντίδρασης στο < τραπέζι > αν και εφόσον εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα στο EWG .. Athens General Composit Index

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.Α. - Athens General Composit Index

Γ Δ


Αναμφίβολα δεν είναι  θετικές οι χθεσινές εξελίξεις στην συνεδρίαση του Γερμανικού κοινοβουλίου όπου  δεν αποφασίστηκε η ψήφιση της εκταμίευσης της < δόσης > για την Ελληνική οικονομία .. καθόσον δεν είχαν ολοκληρωθεί τα προαπαιτούμενα του Eurogroup.. όμως σε εσωτερικό επίπεδο τα πράγματα  αν και  λίγο θολά  .. αυτή η εξέλιξη εν πολλοίς αποτυπώθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση ... με τις απώλειες του τραπεζικού κλάδου ... και πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σημερινό EWG ... όπου είναι πολύ πιθανών να αποφασιστεί η τελική εκπλήρωση των προαπαιτούμενων ... και συνεπώς το < πράσινο φως > ...


Όλα αυτά  ο Γ Δ  τα αποτίμησε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ... με την υποψίας μίας <μικρής ουράς > σήμερα ... και κατά μία έννοια η προεργασία στο  οικονομικό επιτελείο κρίθηκε θετική ... και αποτυπώθηκε στον Γ Δ τιμών  με την θετική σκιά κατά την επαναφορά του από τα χαμηλά των 647,04 μ .. Με την όποια ανησυχία να παραμένει όμως στον Τραπεζικό κλάδο καθώς  ως ο  πλέον ευνοούμενος  από την όποια θετική εξέλιξη ... οι ανησυχίες χθες επέφεραν απώλειες ..  με το ενδεχόμενο της ανοδικής αντίδρασης στο < τραπέζι > αν και εφόσον εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα στο EWG ..


Τον έλεγχο γενικότερα της αγοράς τον έχουν οι ταύροι με την αγορά να περιστρέφεται ανάμεσα στις 652,38 μ .. και στις 631,91 μ ..   πάνω από την ισχυρή πλάγια στήριξη S - D  .. η οποία διέρχεται από τα χαμηλά των 419,95 μ .. και με την ΕΜΑ 9 .. να παίζει τον ρόλο του θεματοφύλακα της τάσης δίνοντας θετικές επαναφορές... όπως η χθεσινή σκιά που δημιουργήθηκε από την αναπήδηση του Γ Δ τιμών κατά την χθεσινή του πρόσκρουση.. 


Η αγορά κινείται πάνω από το Kumo του σύννεφου ichimoku παραμένοντας bullish για όσο διάστημα δεν παραβιάζεται η περιοχή τιμών ανάμεσα της ΕΜΑ 9.. και  της  ΕΜΑ 21 ... η οποία  κινείται σε ένα πλάγιο ανοδικό κανάλι παράλληλα ... ενώ προκειμένου ένα ανοδικό ξεμπλοκάρισμα προς την αντίσταση Α1 .. ο Γ Δ τιμών αρχικά θα πρέπει να διασπάσει με επιτυχία την πλάγια αντίσταση D1.. στις 662,95  μ.. 



Αντιστάσεις εντοπίζονται στις 662,95  .. και στις 673,10 .. και στηρίξεις στις 631,91 .. και στην περιοχή των ΕΜΑ   



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.