Monday, August 29, 2016

Σε εξέλιξη πιθανώς σχηματισμός αναστροφής τάσης για την.... Deutsche Bank

Deutsche Bank AG

Οριακές απώλειες για την Γερμανική τραπεζική μετοχή την Παρασκευή.. ύστερα από το ανοδικό ξέσπασμα και την επαναφορά της.. πάνω από την ισχυρή αντίσταση των 14,90ε... μία κίνηση η οποία ενισχύει την πεποίθηση περί σχηματισμού πυθμένα στην ζώνη των 13,80ε.. ένας πυθμένας ο οποίος όπως παρουσιάζεται στο post 2.. και είχε έγκαιρα επισημανθεί  ( Deutsche Bank ) ... δύναται να λειτουργήσει ως σχηματισμός θετικής αναστροφής W..


Η μετοχή αφού κατά την ανοδική της αντίδραση διέσπασε αρχικά την ΕΜΑ 9.. στην τομή με την διαγώνιο στα 14,60.. κινήθηκε πάνω από την αντίσταση των 14,88.. διασπώντας ανοδικά και την ΕΜΑ 21... στα 15,17... χαρακτηριστικό της δυναμικής που αναπτύχθηκε.. παραχωρώντας τις προηγούμενες ημέρες ήπια αποκόμιση κερδών... σε μία περιστροφή γύρω από το επίπεδο της ΕΜΑ 21... 


Το κόψιμο του ταλαντωτή του δείκτη MACD.. χαμηλά σε υπερ πουλημένη ζώνη τιμών... δίνει σήμα εισόδου... ενισχύοντας το ανοδικό σενάριο... γεγονός το οποίο απεικονίζεται στην σχεδόν κάθετη ανοδική κίνηση του δείκτη fast stochastic..φέρνοντας τον αντιμέτωπο με την διαγώνιο αντίστασή του..

Τυχόν παραμονή στα παρόντα επίπεδα τιμών για 3 συνεχόμενη ημέρα... χωρίς να παραβιαστεί ..σε κλείσιμο ... η περιοχή τιμών της ΕΜΑ 21... είναι πολύ πιθανών να οδηγήσει την μετοχή σε νέα ανοδική κίνηση αρχικά προς την περιοχή της ΕΜΑ 50.. στα 16,24.. με πρώτες  πιέσεις να αναμένονται να εκδηλωθούν στην περιοχή της τομής των διαγωνίων στα 17,06... γεγονός το οποίο προς επιβεβαίωση δύναται να συνοδευτεί  από το κόψιμο της ΕΜΑ 21... από την ΕΜΑ 9... καθώς και από την κίνηση  του δείκτη fast stochastic.. πάνω από την αντίστασή του... με την είσοδό του σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών..




The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.