Monday, August 29, 2016

Θετική επαναφορά από τα χαμηλά ημέρας και σήμα εισόδου ... από την Τράπεζα EUROBANK

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών 

EUROBANK ... ΕΥΡΩΒ.


Και εδώ φαίνεται πως λειτούργησε ( με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ) ο προσδιορισμός τιμών επιπέδου του patemm  ABCD ... όπου Α .. η τοπική κορυφή από το ράλι  αντίδρασης από τα ιστορικά χαμηλά της μετοχής ... και το ακρότατο του πάνω χείλους του ανοδικού της καναλιού .. και Β .. το ακρότατο από την  επαναφορά  στο κάτω χείλος του ανοδικού καναλιού και η εν συνεχεία θετική αντίδραση ...


Στην προκειμένη περίπτωση όμως λόγω της πολύπλοκης σύνθεσης της ανοδικής κίνησης προς την υψηλή τοπική κορυφή C .. μεσολαβούσε ένα υπο σημείο στα 0,712 ...εξίσου στο κάτω χείλος του ανοδικού καναλιού .. ( αν και προσωπικά θα το προτιμούσα χαμηλότερα) ..  από όπου και τελικά σήμερα προήλθε η θετική επαναφορά από τα χαμηλά ημέρας .. και το σήμα εισόδου από τον ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic..

Έτσι λοιπόν προκειμένου η μετοχή να επιβεβαιώσει το σήμα εισόδου .. θα πρέπει να κινηθεί προς την περιοχή της διαγώνιας αντίστασης D1.. στα 0,915 .. αφού πρώτα ο  ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic.. κινηθεί πάνω από το επίπεδο των 26,21 μ.. 

Λόγω όμως των σημαντικών εξελίξεων που αναμένονται .. σε διεθνές οικονομικό επίπεδο .. η μετοχή πριν την όποια ουσιαστική ανοδική της διαφυγή .. προκειμένου την επιβεβαίωση της bullish  μεσοπρόθεσμης προοπτικής της .. θα ήταν φρόνιμο να επιβεβαιώσει το επίπεδο τιμών ανάμεσα στα ακρότατα Α και Β .. ως ισχυρή στήριξη ... με μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει σε μία περίπλοκη περιστροφή γύρω από τα προαναφερόμενα σημεία τιμών ... ακολουθώντας την πολυπλοκότητα του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... σε αναμονή των εξελίξεων ... και προκειμένου την επιβεβαίωση του σήματος εισόδου ... του δείκτη fast stochastic ..  από σήμα του  ταλαντωτή της ΕΜΑ 9 .. 



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.