Monday, August 29, 2016

Θετική επαναφορά και σήμα εισόδου από τον δείκτη fast stochastic .. για την Εθνική Τράπεζα

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών 

Εθνική Τράπεζα ... ΕΤΕ 


Οκ .. Δεν έκατσε το σημείο Α...όπως έγκαιρα είχαμε προαναφέρει αναφορικά με την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας ...  στην σχετική ανάρτηση .. αλλά  απ΄ότι φαίνεται όμως το σημείο Β αναπτερώνει τις προοπτικές για τους ταύρους ... δίνοντας θετική επαναφορά από τα χαμηλά ημέρας .. όπως ήταν το ζητούμενο .. και σήμα εισόδου από τον ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic..


Το ζητούμενο πλέον .. μετά από αυτή την θετική εξέλιξη .. είναι ότι στην περιοχή τιμών ανάμεσα στο ακρότατο Α και Β ... επιβεβαιώθηκε ( με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ) η μεσοπρόθεσμη bullish  προοπτική για την τραπεζική μετοχή ... 

Έτσι λοιπόν σε δεύτερο χρόνο ... προκειμένου την ομαλή εξέλιξη του σεναρίου ... θα πρέπει η μετοχή να κινηθεί προς την διαγώνια αντίσταση D1 .. στα 0,273 .. αφού πρώτα επιβεβαιώσει το ανοδικό σήμα του ο  ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic.. κινούμενος πάνω από το επίπεδο των 30,26 μ .. όπου εντοπίζεται η αντίσταση του ... 

Επιπροσθέτως σε αναμονή θετικής απόκλισης του ταλαντωτή της ΕΜΑ 9 .. για το < κλείδωμα > του σήματος η μετοχή  εν όψη και των σημαντικών εξελίξεων που αναμένονται .. είναι πολύ πιθανών ... πριν επιχειρήσει  την όποια ανοδική διαφυγή .. να περιστραφεί σε μία περίπλοκη κίνηση ανάμεσα στις τιμές του πεδίου Α - Β ... ακολουθώντας τον περίπλοκο σχηματισμό αναστροφής του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic..



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.