Monday, November 21, 2016

BanksTrade - Μικτή εικόνα παρουσιάζουν τα Συμβόλαιο των Ελληνικών Τραπεζών στις Ευρωπαϊκές αγορές ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Καλημέρα σε όλους , και Χρόνια πολλά στις φίλες Εορτάζουσες .. Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών μικτή  εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης ..  Τα συμβόλαια της ALPHA BANK  σημειώνουν ανοδική τάση με κέρδη 1,88 % στα 1,757  .. στην αρχή της συνεδρίασης με αυξημένο όγκο συναλλαγών ... Το ενδιαφέρον επίσης εστιάζεται στα Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ... τα οποία σημειώνουν κέρδη 1,64 % στα 0,209 .. ενώ κέρδη παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς ... στα 0,182 .Τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα να κινούνται  σε αρνητικό έδαφος -2,26% στα 0,644 ...  ύστερα από τα ισχυρά κέρδη που παρουσίασαν την Παρασκευή ...  

National Bank of Greece S.A.


Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι εν γένει στα Συμβόλαια των ALPHA BANK και  Εθνικής Τράπεζας, κινούνται σε κρίσιμα τεχνικά σημεία , κάτω από το σημείο περιστροφής τους, με το ενδεχόμενο μίας πρόσκαιρης διόρθωσης να είναι ορατό ... αν και εφόσον δεν σημειώσουν ανοδική διαφυγή πάνω από το σημείο περιστροφής .. 

Alpha Bank AE



Piraeus Bank SA



Eurobank Ergasias S.A.



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.