Wednesday, November 23, 2016

Μικτή εικόνα παρουσιάζουν οι Ελληνικοί Τραπεζικοί τίτλοι στις Ευρωπαϊκές αγορές ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Καλημέρα,φίλοι traders  ... Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών μικτή  εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης ... Τα συμβόλαια της ALPHA BANK  σημειώνουν οριακές απώλειες  - 0,21% στα 1,866.  Τα  Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ...  σημειώνουν μικρά κέρδη + 0,42 % στα 0,228 .. ενώ κέρδη παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς + 1,76% στα 0,212  ... με τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα να κινούνται οριακά σε αρνητικό έδαφος ...  Όλοι οι Τραπεζικοί τίτλοι έχουν δώσει ανοδική διαφυγή πάνω από το σημείο περιστροφής τους, ... και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αντοχή των τεχνικών ταλαντωτών ... σε συνάρτηση με τις εξελίξεις .. 

National Bank of Greece S.A.



Θα πρέπει όμως να επισημανθεί η < έκτακτη > κρίσιμη εξέλιξη .. αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι , και όχι αναμενόμενη, μετά την διάσταση απόψεων, με την σύσκεψη της Παρασκευής για το Ελληνικό χρέος με την συμμετοχή του ΔΝΤ.. αλλά όχι την δική μας .. Μία σύσκεψη η οποία από την πρώτη ανάγνωση ... είναι θετική ... αλλά στην ουσία δρομολογεί εσωτερικές εξελίξεις ... με κυρίαρχο θέμα .. το τι μέτρα θα ζητηθούν .. από ποίους θα ψηφιστούν .. και ποιοι θα τα εφαρμόσουν ... 



Alpha Bank AE



Piraeus Bank SA





Eurobank Ergasias S.A.









Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.