Monday, December 12, 2016

Διαγράμματα Συμβολαίων Ελληνικών Τραπεζών -

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ... Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών θετική εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης ..  Τα συμβόλαια της ALPHA BANK σημειώνουν σταθεροποιητική  τάση + 0,55 % στα 1,94 .. στην αρχή της συνεδρίασης με χαμηλό όγκο συναλλαγών ... Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ... τα οποία σημειώνουν κέρδη + 2,84 % στα 0,252 .. ενώ κέρδη παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς + 3,18% στα 0,226 ... με τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα να  κινούνται θετικά + 1,83% στα 0,693 .. Μία μικρή προσοχή όμως στα σήματα .. καθώς τα προβλήματα στο μέτωπο της β΄αξιολόγησης παραμένουν με την εκλογολογία να έχει την τιμητική της .. 

National Bank of Greece S.A.


Μία μικρή προσοχή καθώς ο ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης .. και ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υπερ αγορασμένα επίπεδα μας δίνει εναλλαγή τάσης .. 

Alpha Bank AE


Ανοδικό σήμα μας δίνει ο ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  καθώς έχει δώσει ανοδική γωνία απόκλισης .. η οποία για να διατηρήσει την ανοδική τάση θα πρέπει να κινηθεί πάνω από την πρόσφατη κορυφή της .. Ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει συνεχής εναλλαγές  τάσης με αύξουσα όμως χαρακτηριστικά  .. 


Piraeus Bank SA


Οι τιμές κινούνται στα όρια της περιοχής αντίστασης .. με τον ο ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  να  έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης  .. Ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει όμως  εναλλαγή τάσης έχοντας περαιτέρω επίπεδα ανόδου .. 

Eurobank Ergasias S.A.


Ανοδικό σήμα μας δίνει ο ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  καθώς έχει δώσει ανοδική γωνία απόκλισης .. μετά από συνεχείς εναλλαγές τάσης ... Προσοχή όμως  για να διατηρήσει την ανοδική τάση θα πρέπει να κινηθεί πάνω από την πρόσφατη κορυφή της .. Ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  ουδέτερη ζώνη μας δίνει  εναλλαγή   τάσης σε θετική με ανοδικά περιθώρια ... 



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.