Wednesday, December 14, 2016

Διαγράμματα Συμβολαίων Ελληνικών Τραπεζών - Σταθεροποιητική εικόνα εν αναμονή των εξελίξεων ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Καλημέρα σε όλους .. Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών σταθεροποιητική  εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης  Τα συμβόλαια της ALPHA BANK σημειώνουν οριακή ανοδική τάση + 0,28%  % στα 1,188 .. στην αρχή της συνεδρίασης  ... Τα  Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ...  σημειώνουν απώλειες - 0,56%  στα 0,240 .. ενώ απώλειες  παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς - 0,36 % στα 0,227  ... με τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα να κινούνται  ανοδικά + 1,50% στα 0,713 ...
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια καθώς η προσοχή των επενδυτών στρέφεται στις ανακοινώσεις από την FED για την πολιτική των επιτοκίων ... Αυξημένη μεταβλητότητα αναμένεται στην αγορά .. με τα εσωτερικά θέματα ... να περιστρέφονται γύρω από την διαφαινόμενη διάσταση απόψεων μεταξύ των Δανειστών και του οικονομικού επιτελείου με ιδιαίτερη ανησυχία  .. 


National Bank of Greece S.A.


Οι τιμές παρά την διορθωτική κίνηση εξακολουθούν να κινούνται πάνω από την διαγώνιο στήριξης   .. με τον  ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  να  έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης  ..  ενώ ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει  σήμα πιθανής  εναλλαγή τάσης έχοντας περαιτέρω επίπεδα ανόδου, αν αντιδράσει θετικά  .. 


Alpha Bank AE




Οι τιμές  κινούνται πάνω από την διαγώνιο στήριξης έχοντας βρει στήριγμα στην περιοχή της ΕΜΑ 9   περιοχή η οποία αποτελεί ένα αξιόπιστο   stop loss .. 
Ο ταλαντωτής Chikou Span ( πράσινη γραμμή )  έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης αλλά με πιθανή εναλλαγή τάσης  ..  ενώ ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει  σήμα πιθανής  εναλλαγή τάσης , αν επιβεβαιωθεί το ανοδικό του κόψιμο επί του ταλαντωτή του .. 

Piraeus Bank SA

Οι τιμές παρά την διορθωτική κίνηση εξακολουθούν να κινούνται πάνω από την διαγώνιο στήριξης, και πάνω από το επίπεδο των ΕΜΑ ..    .. Ο   ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή )    έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης  ..  ενώ ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει  σήμα πιθανής  εναλλαγή τάσης με αρνητική απόκλιση  .. 


Eurobank Ergasias S.A.


Οι τιμές κινούνται σε μία ακόμα περιστροφή γύρω από το επίπεδο της  διαγώνιας  στήριξης, με το επίπεδο της ΕΜΑ  9 να αποτελεί την βραχυπρόθεσμη στήριξη .    .. Ο   ταλαντωτής Chikou Span ( πράσινη γραμμή )    μας δίνει ουδέτερη τάση μετά από μία ανοδική κίνηση   ..  ενώ ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε  υψηλά  επίπεδα μας δίνει νέο  σήμα πιθανής  βραχυπρόθεσμης ανοδικής τάσης ..



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.