Wednesday, December 7, 2016

Κέρδη για τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών - ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt )

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 


Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών θετική εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης .. ακολουθώντας το γενικότερο θετικό κλίμα στον Ευρωπαϊκό Τραπεζικό κλάδο, με τους επενδυτές να αναμένουν ανακοινώσεις για την στήριξη των Ιταλικών τραπεζών στην αυριανή σύσκεψη της ΕΚΤ.  ..  Τα συμβόλαια της ALPHA BANK σημειώνουν ισχυρή   ανοδική τάση + 5,34 % στα 1,907  .. με αυξημένο όγκο συναλλαγών ... Το ενδιαφέρον επίσης εστιάζεται στα Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ... τα οποία σημειώνουν κέρδη 3,99 % στα 0,239 .. ενώ κέρδη ισχυρά παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς + 6,62% στα 0,221 με περιορισμένο όγκο συναλλαγών...  Τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα σημειώνουν κέρδη + 3,525 στα 0,735


National Bank of Greece S.A.


Προσπάθεια ανοδικής διαφυγής πάνω από τα όρια της διαγωνίου, με ισχυρό ανοδικό σήμα από τον ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ), με τον δείκτη όμως fast stochastic να κινείται σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών ..


Alpha Bank AE



Και εδώ ο ταλαντωτής Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) , μετά από συνεχής εναλλαγές τάσης μας δίνει ισχυρό βραχυπρόθεσμο σήμα ... αλλά προσοχή .. διότι η μετοχή δεν έχει δώσει ξεκάθαρη ανοδική διαφυγή πάνω από τα όρια της διαγωνίου με την περιοχή των 1,91 να αποτελεί μία ισχυρή αντίσταση ..


Piraeus Bank SA


Η ίδια εικόνα επικρατεί και στα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς ..  ο ταλαντωτής Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) , μετά από συνεχής εναλλαγές τάσης μας δίνει ισχυρό βραχυπρόθεσμο σήμα .. αλλά η μετοχή ήδη μετράει μία αποτυχημένη ανοδική διάσπαση της διαγωνίου, με τον δείκτη fast stochastic να εισέρχεται σε υπερ αγορασμένα επίπεδα τιμών .. 


Eurobank Ergasias S.A.


Προσπάθεια ανοδικής διαφυγής πάνω από τα όρια του Davras Box, με την κορυφή των 0,733 να αποτελεί το άμεσο σημείο ενδιαφέροντος .. Και εδώ έχουμε ισχυρό βραχυπρόθεσμο ανοδικό σήμα ... αλλά με αυστηρό stop loss καθώς ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic κινείται σε υπερ αγορασμένα επίπεδα ..



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.