Thursday, February 16, 2017

Διαγράμματα ADR Ελληνικών Τραπεζών - Εγκλωβισμός στην αδυναμία να βρεθεί μία κοινή πλατφόρμα συζήτησης ..

Σχόλιο Αγοράς...

Καλημέρα σε όλους ... Νέο 5 διαδοχικό ρεκόρ χθες βράδυ για τους Αμερικανικούς δείκτες στην Wall Street , με τις τραπεζικές μετοχές να υπερ αποδίδουν. Στον αντίποδα όμως αυτής τις γενικευμένης εφορίας οι Ελληνικοί Τραπεζικοί τίτλοι στο σύνολό τους στην Αμερικανική αγορά OTCMKTS... όπου διαπραγματεύονται καταγράφουν ισχυρές απώλειες ... εγκλωβισμένοι στην αδυναμία να βρεθεί μία κοινή πλατφόρμα συζήτησης, έστω και στο παρά πέντε πριν το κρίσιμο Eurogroup της 20 Φεβρουαρίου. Οι προσδοκίες που είχαν αποτεθεί στην επίσκεψη του Επιτρόπου Pierre Moscovici παραπέμπουν και αυτές στο γενικότερο πλαίσιο του << πάρτε μέτρα τώρα >> με το οικονομικό επιτελείο να εμμένει στην στείρα πολιτική λύση, την ίδια ώρα που με αναλυτικές εκθέσεις τους οι  JP Morgan και η BoA αναφέρουν ότι η αξιολόγηση θα κλείσει εν ενθέτω χρόνο, όταν η Ελλάδα βρεθεί εκ νέου σε οικονομικό αδιέξοδο ..

National Bank of Greece (ADR)



Υπό αυτές τις συνθήκες το ADR της Εθνικής Τράπεζας ... το οποίο εμφανίζει και την μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα, χθες βράδυ παραχώρησε απώλειες - 2,50% στα 0,242$ με τις τιμές να κινούνται κάτω από την ΕΜΑ 50 και κάτω από το από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική .


Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( μπλε γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης .. ενώ ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic ο οποίος κινείται σε ουδέτερη ζώνη μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης .. με περιθώρια περαιτέρω διόρθωσης σε χαμηλότερα επίπεδα .. αν και ο δείκτης MACD κρατά μία πιο αμυντική στάση εμμένοντας σε πιθανό αγοραστικό σήμα ..



Alpha Bank A.E. (ADR)





Το ADR της ALPHA BANK ... χθες βράδυ παραχώρησε απώλειες - 4,96% στα 0,460$ με τις τιμές να κινούνται κάτω από την ΕΜΑ 50 και να έχουν διασπάσει πτωτικά το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική, και την στήριξη να εντοπίζεται στα 0,439$ πριν το χαμηλό των 0,41$ .. Οι ταλαντωτές έχουν κρεμάσει αρνητικά προειδοποιώντας για περαιτέρω διόρθωση 




PIRAEUS BANK SA




Το ADR της PIRAEUS BK SA... παραχώρησε απώλειες - 5,26% στα 0,0360$ με τις τιμές να αδυνατούν να εισέλθουν εντός του Kumo του σύννεφου ichimoku , εξακολουθώντας να κινούνται κάτω από την ΕΜΑ 50 με την τάση να είναι πτωτική .


Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( μπλε γραμμή ) έχει δώσει σήμα εξόδου ενώ ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic ο οποίος κινείται σε ουδέτερη ζώνη μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης .. με μεγάλη πιθανότητα και ο δείκτης MACD να αναιρέσει το αγοραστικό σήμα του .. 




E F G EUROBANK ERGAS




Το ADR της EUROBANK ERGASIAS .. παραχώρησε απώλειες - 4,62% στα 0,0310$ με τις τιμές να επιμένουν να κινούνται κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku , και κάτω από την ΕΜΑ 50 με την τάση να είναι παραμένει πτωτική, παρά την θετική αντίδραση .


Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( μπλε γραμμή ) έχει δώσει σήμα εξόδου ενώ ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλή ζώνη τιμών μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης .. έχοντας περιθώρια διόρθωσης με με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην στήριξη των 0,262$ ... 


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.