Thursday, February 9, 2017

Διαγράμματα Συμβολαίων Ελληνικών Τραπεζών - Διατηρείται η διορθωτική εικόνα ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 


Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών μικτή  εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης .. Τα συμβόλαια της ALPHA BANK να σημειώνουν απώλειες - 1,04 % στα 1,589 .. Απώλειες και για  τα Συμβόλαια στης Εθνικής Τράπεζας ...  - 0,55% στα 0,21 ..  όπως και για τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς - 1,49% στα 0,162 ... Τα Συμβόλαια της Eurobank αυτή την ώρα να κινούνται με κέρδη ( και μικρό όγκο συναλλαγών ) + 333%  στα 0,517 .. Η προσοχή όλων σήμερα είναι στραμμένη στο EWG όπου αναμένεται το οικονομικό επιτελείο να λάβει μία πρόγευση του κλίματος που θα επικρατήσει στο επερχόμενο Eurogroup, ύστερα από την έκθεση του ΔΝΤ και των δηλώσεων των Ευρωπαίων Οικονομικών παραγόντων περί μέτρων, χρέους  και Grexit ...  

National Bank of Greece S.A.



Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική .  Ο γρήγορος  ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης . Οι τιμές εισέρχονται σε ισχυρά επίπεδα στήριξης  .. με περιθώρια όμως περαιτέρω διόρθωσης .. 



Alpha Bank AE





Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , κάτω από το σημείο περιστροφής των 1,74  .. και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι καθαρά πτωτική .  Ο γρήγορος  ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει κρεμάσει δίνοντας καθοδική γωνία .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα διατηρεί το σήμα εξόδου .. . Οι τιμές εισέρχονται σε ισχυρά επίπεδα στήριξης  .. με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην περιοχή του 1,50 .. 



Piraeus Bank SA


Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι καθαρά πτωτική .  Ο γρήγορος  ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει κρεμάσει δίνοντας καθοδική γωνία .. Ο δείκτης fast stochastic διατηρεί το σήμα εξόδου  κινούμενος σε μία πλάγια διορθωτική κίνηση .. . . Οι τιμές εισέρχονται σε ισχυρά επίπεδα στήριξης, και αγοραστικού ενδιαφέροντος  κάτω από το επίπεδο του 38,20% του διορθωτικού fibo  .. με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην περιοχή του 0,14 .. 




Eurobank Ergasias S.A.




Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 ,  κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι καθαρά πτωτική , και κάτω από την διαγώνια στήριξη στο επίπεδο 0,574 επίπεδο τιμών το οποίο πλέον λογίζεται ως αντίσταση ..

  Ο γρήγορος  ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει κρεμάσει δίνοντας όμως μία θετική  γωνία απόκλισης καθώς η μετοχή δείχνει να αντιδρά από την διαγώνια στήριξη των 0,51 ..  .. Ο δείκτης fast stochastic από υπερ πουλημένα επίπεδα δίνει μία τεχνική αντίδραση θα έλεγα περισσότερο ..  . . Οι τιμές έχουν εισέλθει  σε ισχυρά επίπεδα στήριξης, και αγοραστικού ενδιαφέροντος .. 


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.