Thursday, March 23, 2017

Τεχνικά Διαγράμματα ADR Ελληνικών Τραπεζών - Σημάδια σταθεροποίησης και τεχνικής αντίδρασης ? ..

Σχόλιο Αγοράς...

Καλημέρα σε όλους .. Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν χθες βράδυ στην Αμερικανική αγορά OTCMKTS... όπου διαπραγματεύονται στο σύνολό τους τα ADR των  Ελληνικών Τραπεζικών τίτλων. Τα ADR στο σύνολό τους αφού κινήθηκαν πτωτικά κατά την έναρξη, στην συνέχεια έδειξαν σημάδια μίας τεχνικής κατά την εκτίμηση αντίδρασης, καθώς από κρίσιμες περιοχές στηρίξεων,  εκδηλώθηκε επαναφορά τιμών, και ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με θετικό πρόσημο  ή σταθεροποιητικά .Με κέρδη ολοκλήρωσαν τα  ADR της  National Bank of Greece και της E F G EUROBANK .. Η προσοχή όλων στρέφεται στις σημερινές εξελίξεις , καθώς σήμερα αναμένεται σύμφωνα με το πρόγραμμα να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση στις Βρυξέλλες. 

National Bank of Greece (ADR)





Για το ADR της Εθνικής Τράπεζας... Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει μία ανοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αντίδραση τιμών  .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης . Οι τιμές κινούνται κάτω από την διαγώνια στήριξης  .. με  αυξημένο το περιθώριο για περαιτέρω διόρθωση, αν δεν επέλθει ουσιαστική αντίδραση τιμών , και κίνηση πάνω από αυτήν  .. 


Alpha Bank A.E. (ADR)



Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή όμως  αναστροφή καθώς εμφανίζει μία έντονη μεταβλητότητα σε αυτά τα επίπεδα τιμών. .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα  έχοντας εισέλθει σε υπερ πουλημένες τιμές  . Οι τιμές κινούνται στα όρια της διαγώνιας στήριξης από όπου είναι πολύ πιθανών να έχουμε αντίδραση τιμών .. Ο δείκτης MACD διατηρεί το σήμα εξόδου .. 



PIRAEUS BANK SA




Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει έντονη καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή καθώς χθες μας έδωσε ένα ουδέτερο σήμα  .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα  έχοντας εισέλθει σε υπερ πουλημένες τιμές με αυξημένο το ενδεχόμενο αντίδρασης ... Οι τιμές έχουν κρεμάσει κάτω από την διαγώνια στήριξη, ενώ ο δείκτης MACD δίνει σήμα εξόδου .. 


E F G EUROBANK ERGAS




Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει μία ανοδική  γωνία απόκλισης η δεύτερη επαναφορά από αυτό το επίπεδο τιμών .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε χαμηλά επίπεδα και μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης . Οι τιμές  κινούνται κάτω από την διαγώνια στήριξη δείχνοντας προ διάθεση για ανοδική όμως αντίδραση. Προϋπόθεση βέβαια  είναι να κινηθούν πάνω από την διαγώνιο .. Προσοχή όμως διότι ο MACD διατηρεί ένα έντονο σήμα εξόδου ...



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.