Thursday, March 9, 2017

Τεχνικά Διαγράμματα ADR Ελληνικών Τραπεζών - Η ανοδική < ανάσα > της αγοράς, μετατράπηκε σε απώλειες ..

Σχόλιο Αγοράς...

Καλημέρα σε όλους .. Η ανοδική  < ανάσα >  που σημειώθηκε χθες στην αγορά με αφορμή την ειδησεογραφία ότι, οι Θεσμοί  συμφώνησαν στα θέματα του εξωδικαστικού συμβιβασμού και του δημοσιονομικού κενού του 2018. φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή ώστε να φθάσει στην  Αμερικανική αγορά OTCMKTS... όπου διαπραγματεύονται τα ADR των Ελληνικών τραπεζών, καθώς σημειώθηκαν απώλειες  .. Η πεποίθηση < ότι κλείνουμε θέματα> φαίνεται πως ανταποκρίνεται μόνο σε ένα εσωτερικό ακροατήριο και για εσωτερική και μόνο κατανάλωση , στα < εύκολα >, καθώς στα κρίσιμα ζητήματα των Συντάξεων του Αφορολόγητου και των Εργασιακών τα χάσματα παραμένουν. Το κλίμα έχει βαρύνει μετά και τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ για ύφεση αντί της αναμενόμενης ανάπτυξης, όπως και για μηδενική ανάπτυξη του ΑΕΠ, στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνονται από την Eurostat ενώ μία επιπλέον επιβάρυνση, δύναται να δοθεί, και από τις ανακοινώσεις από την ΕΚΤ αναφορικά με το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης Q ..  

National Bank of Greece (ADR)



Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στην κίνηση των ADR . Οι μεγαλύτερες απώλειες σημειώθηκαν στο ADR της EUROBANK ERGASIAS... κατά - 3,09%. στα 0,31$ .. Το ADR της National Bank of Greece σημείωσε απώλειες - 2,23% στα 0,242$ , το ADR της Alpha Bank απώλειες - 0,86% στα 046$ , ενώ το ADR της PIRAEUS BK SA SPN ολοκλήρωσε σταθεροποιητικά .

National Bank of Greece (ADR)

Το ADR της Εθνικής Τράπεζας ... παρά τα κέρδη που σημείωσε στην αρχή της συνεδρίασης για άλλη μία φορά απέτυχε να διασπάσει ανοδικά το επίπεδο της αντίστασης του μπλοκ  της ΕΜΑ 21 και ΕΜΑ 50 στο επίπεδο  0,2465 - 025$ ... Η στήριξη  εντοπίζεται στη διαγώνιο στα 0,233$ και  στην τομή με τον  τοπικό πυθμένα  στα 2,25$ ..


Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή .. Ο δείκτης fast stochastic έχει κρεμάσει δίνοντας σήμα εξόδου.  Ο δείκτης MACD έχει λάβει μία αρνητική καμπύλη με αυξημένη πιθανότητα να επιβεβαιώσει και αυτός σήμα εξόδου ..







Alpha Bank A.E. (ADR)




Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή αντίστασης  της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης .. Ο δείκτης fast stochastic έχει κρεμάσει δίνοντας σήμα εξόδου ..με πιθανή όμως πρόσκαιρη αναστροφή καθώς έχει εισέλθει σε υπερ πουλημένη ζώνη τιμών  Ο δείκτης MACD έχει λάβει μία αρνητική καμπύλη δίνοντας σήμα εξόδου ..


PIRAEUS BANK SA




Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή αντίστασης  της ΕΜΑ 50 , σε μία περιστροφή στο επίπεδο της ΕΜΑ 21, και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης, σε υψηλότερα επίπεδα διατηρώντας επί του παρόντος ουδέτερη στάση  .. Ο δείκτης fast stochastic διατηρεί το  σήμα εξόδου, αναιρώντας ένα ανοδικό του σήμα.   Ο δείκτης MACD  διατηρεί το σήμα εισόδου κινούμενος σε μία πλάγια κίνηση .. 



E F G EUROBANK ERGAS





Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή αντίστασης  της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να είναι πτωτική . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης .. Ο δείκτης fast stochastic έχει κρεμάσει δίνοντας σήμα εξόδου .. αναιρώντας ένα πρόσκαιρο σήμα αναστροφής  Ο δείκτης MACD έχει λάβει μία αρνητική καμπύλη δίνοντας ένα ασθενές σήμα εξόδου .. το οποίο τείνει προς επιβεβαίωση ..




Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.