Saturday, April 22, 2017

Εξωστρέφεια Ελληνικών επιχειρήσεων - Διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στη Μόσχα ..



Δελτίο Τύπου - 21/04/2017 - Επιχειρηματική Αποστολή στη Μόσχα, 22 Ιουνίου 2017 

Το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στη Μόσχα, στις 22 Ιουνίου 2017, με την υποστήριξη του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Μόσχας.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι:
o τυποποιημένα τρόφιμα (αποκλειομένων των εντός εμπάργκο προϊόντων)
o ένδυση
o καλλυντικά (με ιδιαίτερη έμφαση στα φυσικά καλλυντικά)
o τομέας ακινήτων
o δομικά υλικά
o φάρμακα, παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Το κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται σε 550 ευρώ περίπου ανά συμμετέχουσα εταιρεία και περιλαμβάνει το κόστος ενοικίασης αίθουσας, προσφορά καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας & ελαφρού σνακ το μεσημέρι καθώς και την πρόσληψη εξειδικευμένου επιτοπίου προσωπικού για την διευθέτηση στοχευμένων Β2Β συναντήσεων. Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων. Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο διαμονής σας.

Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος συμμετοχής σας, έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το συνημμένο αρχείο στο email b08@mfa.gr του ΥΠΕΞ, ώστε, στη συνέχεια το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μόσχας να ξεκινήσει την προετοιμασία των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, προκειμένου να δεσμευθούν για τη συμμετοχή τους θα κληθούν, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους, όπως προκαταβάλλουν μέρος του διοργανωτικού κόστους, προκειμένου να γίνει η κράτηση της αίθουσας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Β8 Διεύθυνση του ΥΠΕΞ, στο τηλ: 2103682765, ή με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ τηλ: 210 3382342-466 ή τον ΣΕΒΕ, τηλ: 2310 535333.


πηγή http://www.seve.gr/