Thursday, February 8, 2018

Financial markets - USA - Οι αγορές δείχνουν μία ανθεκτικότητα στις προκλήσεις ...

Dow Jones Industrial Average

                              

Market comment .. 

Καλημέρα σε όλους .. Οι αγορές δείχνουν μία ανθεκτικότητα στις προκλήσεις. Οι επενδυτές δείχνουν να στηρίζουν το οικονομικό πρόγραμμα του Donald Trump, διατηρώντας όμως τους φόβους για μία γρήγορη αλλαγή στην αύξηση των επιτοκίων της FED.    Σταθεροποιητικό κλείσιμο του Dow Jones Industrial Average , χθες βράδυ, με οριακές απώλειες - 0,08% στις 24,893,35 μ , ενώ με ελαφρά μεγαλύτερες απώλειες - 0,50% στις 2,681,66 μ κινήθηκε ο  S&P500 Ο Χρυσός κατέγραψε μικρές απώλειες - 0,47% στα 1,319,11 $ και το πετρέλαιο Grude Oil (F3/18) νέες απώλειες - 2.45% στα 61.80 $ .. καθώς οι εβδομαδιαίες αναφορές έδειξαν μία υπερ παραγωγή , ενώ η ισοτιμία EUR/USD σημείωσε  απώλειες - 0,89% στα 1,2270 ...  με το Δολάριο να δείχνει να ανακάμπτει προς ώρας .. 






Ο  Dow Jones Industrial Average μετά από την χθεσινή ανάκαμψη από το επίπεδο στήριξης των 23,750 μ. έδωσε μία αναστροφή από το χτύπημα του στην ΕΜΑ 50 στις 25,084 μ . έχοντας σημειώσει υψηλό ημέρας στις 25,293 μ.  κλείνοντας πάνω από την στήριξη των 24,730 μ ..

Μία περιστροφή γύρω από τα επίπεδα αυτά είναι πολύ πιθανών να παρατηρήσουμε τις προσεχείς ημέρες .. καθώς οι ταλαντωτές δίνουν διαφορετικές αποκλίσεις .

Ισχυρή στήριξη εντοπίζεται στο επίπεδο των 23,530 μ ..  ενώ η αντίσταση αρχικά στην ΕΜΑ 50 με την προσοχή να στρέφεται στην τομή των ΕΜΑ  9 και 21 ... 

Ο γρήγορος stochastic από υπερ πουλημένη ζώνη τιμών δίνει μία θετική απόκλιση ...  και ένα αγοραστικό σήμα  .. χωρίς όμως να έχουμε προς ώρας μία επιβεβαίωση ως προς το ανοδικό κόψιμο του ταλαντωτή του ..( βλ. στο post την προηγούμενη ισχυρή ανοδική του κίνηση )...

Ο δείκτης MACD ενισχύει την επιφύλαξη αυτή ... καθώς διατηρεί το σήμα εξόδου ... αν και η αύξουσα γεωμετρική του κλίμακα .. δείχνει να τείνει προς μία εκτόνωση ... γεγονός το οποίο θα διαφανεί στις αμέσως προσεχείς συνεδριάσεις .. 



S&P500 




Technical Analysis view NASDAQ 100 Index





Technical Analysis view Gold 




Technical Analysis view Grude Oil 





Technical Analysis view EUR/USD 





Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.