Wednesday, December 19, 2018

Ισχυρές απώλειες για τα ADR των Ελληνικών Τραπεζικών τίτλων ..


National Bank of Greece (ADR) 



Καλημέρα σε όλους .. Στο σύνολό τους οι Ελληνικοί Τραπεζικοί τίτλοι, στην Αμερικανική αγορά OTCMKTS... όπου διαπραγματεύονται κατέγραψαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση 18/12 /2018  ισχυρές απώλειες ... με τις μεγαλύτερες να εντοπίζονται στο ADR της E F G EUROBANK ERGAS ... κατά -8,12%... Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης το σύνολο των Ελληνικών τραπεζών κινήθηκε πτωτικά .... με το κλείσιμο πλέον να εντοπίζεται κάτω από τις βραχυχρόνιες στηρίξεις των ΕΜΑ , προ διαθέτοντας για τυχόν περαιτέρω διόρθωση και δοκιμασία των μεσοπρόθεσμων στηρίξεων . Επισημαίνεται ότι το ADR της PIRAEUS BANK SA δεν εκτέλεσε πράξεις ..



Το ADR της Εθνικής Τράπεζας , μετά την ανοδική του κίνηση προς το  πάνω χείλος των Bollinger Bands.. και την αδυναμία του να παραμείνει πάνω από το επίπεδο των ΕΜΑ 9 και ΕΜΑ 21 στο επίπεδο των 1,279$  παραχώρησε απώλειες της τάξης του - 6,77%... στα 1,240$ κλείνοντας κάτω απ'ο το επίπεδο στήριξης της ΕΜΑ 9... στα 0,281$... με την επόμενη στήριξη να εντοπίζεται στο επίπεδο της ΕΜΑ 30 ... στα 1,220$.. και την αντίσταση  να παραμένει στη διαγώνιο των 1,476$.


Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αρνητική καμπύλη του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... ο οποίος έχει κρεμάσει κινούμενος σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών ...προ διαθέτοντας για συνέχεια της διορθωτικής κίνησης .... ενώ η  κλίση του ταλαντωτή του δείκτη MACD παραμένει αδιάφορη με την επισήμανση ότι ο δείκτης κινείται κάτω από το μέσο επίπεδο τιμών .. ... 




Alpha Bank A.E. (ADR) 





E F G EUROBANK ERGAS 







Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.