Tuesday, April 21, 2015

Νέο πρόγραμμα για νέους επαγγελματίες απο την ΕΕ με αποδοχές εως και 3.000 ευρώ



Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν νέοι επαγγελματίες των Ευρωπαϊκών χωρών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους με τουλάχιστον μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης. Οι συνολικές αποδοχές κυμαίνονται μεταξύ 2.300 και 3.000 ευρώ, ανάλογα με την θέση εκπαίδευσης. Προσφέρονται επίσης και άλλες παροχές όπως ταξίδια και ασφάλιση.


Το πρόγραμμα JPD έχει διάρκεια 18 μηνών (9+9)
Oι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα εργασθούν σε πολιτικά τμήματα των Αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Ένωση

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο στις αρχές Ιουνίου 2015 και οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβληθούν μέχρι 30 Ιουνίου 2015.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία προεπιλογής υποψηφίων θα αναληφθεί, εκ νέου, από ΚΥ η οποία ήταν υπεύθυνη για την προεπιλογή των αιτούντων του περυσινού Προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : admin@rp-grece.be Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Όλες οι σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στην ακόλουθη διεύθυνση: http://eeas.europa.eu/delegations/jed/index_en.htm

πηγή http://www.dikaiologitika.gr/