Sunday, April 19, 2015

Οι επενδυτές προσπαθούν να καθορίσουν εάν οι αμερικανικές μετοχές θα ανακάμψουν από ρευστοποιήσεις της Παρασκευής

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης....

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ | από  ΤΣΑΚ MIKOLAJCZAK

(Reuters) - Οι επενδυτές προσπαθούν να καθορίσουν εάν οι αμερικανικές μετοχές θα ανακάμψουν από ρευστοποιήσεις της Παρασκευής ή να συνεχίσει να βουλιάζει, θα δούμε σε ένα κατακλυσμό από κέρδη την επόμενη εβδομάδα για μια σαφέστερη εικόνα της οικονομίας .
Η S & P υποχώρησε 1,1 τοις εκατό την Παρασκευή, η μεγαλύτερη πτώση από το Μάρτιο του 25. Οι μετοχές έχασαν έδαφος μετά τις βιομηχανίες της Honeywell International και General Electric πήρε χτυπήματα από το ισχυρό δολάριο, ενώ οι ανησυχίες για το νέο τους κανόνες διαπραγμάτευσης στην Κίνα και στην Ελλάδα μέρος στη ζώνη του ευρώ πλήγμα συναίσθημα.



Από το χτύπημα υψηλό των 2,119.59 στις 25 Φεβρουαρίου, η S & P έχει πραγματοποιηθεί σε ένα εύρος περίπου 80 πόντους. Οι επενδυτές έχουν αυξηθεί ανησυχούν για τις επιπτώσεις του ισχυρού δολαρίου σε τριμηνιαία αποτελέσματα, ακόμη και δεδομένου ότι παραμένουν φιλύποπτος του λείπει σε κάθε αγώνα.

"Οι αγορές μας θα πάρει το είδος του ήσυχο και πάλι, όπως περιμένουμε για ορισμένες από αυτές τις αποδοχές και το τι πρόκειται να συμβεί στις 24 με Ελλάδα », δήλωσε ο Keith Bliss, ανώτερος αντιπρόεδρος της Cuttone & Co στη Νέα Υόρκη. Ευρωζώνη υπουργοί Οικονομικών τήρησης 24 Απριλίου έως προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

Την επόμενη εβδομάδα είναι από τις πιο πολυάσχολες της σεζόν κέρδη, με τα αποτελέσματα που αναμένονται από εταιρείες όπως η Amazon.com Inc , η General Motors, η Boeing και η Morgan Stanley . Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους επενδυτές να μετρηθεί η επίπτωση της αύξησης του δολαρίου και να εκτιμήσει τη δύναμη της οικονομίας μετά από μια σειρά πενιχρές οικονομικές εκθέσεις.
"Οι περισσότερες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να νικήσει στην κάτω γραμμή και να χάσετε στην επάνω γραμμή, και ότι ήταν η ιστορία τώρα για αρκετό διάστημα," δήλωσε ο Rick Meckler, πρόεδρος της LibertyView Capital Management, σε Τζέρσεϊ Σίτι, Νιού Τζέρσεϊ, αναφερόμενος στην την ικανότητα των εταιρειών να νικήσει τις εκτιμήσεις τα κέρδη, ενώ υπολείπονται των προσδοκιών των πωλήσεων.
«Η ικανότητά τους να κάνουν τους αριθμούς διατηρεί τα αποθέματά τους από πραγματικά ξεπούλημα, αλλά η αδυναμία τους να δείξουν αύξηση των πωλήσεων κρατά τα αποθέματά τους από πραγματικά απογειώνεται."
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Thomson Reuters, από τις 59 εταιρείες του S & P 500 που έχουν στείλει τα κέρδη μέχρι τότε, 74,6 τοις εκατό έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες τα κέρδη, πάνω από το ποσοστό ρυθμό 70 τοις εκατό τα τελευταία τέσσερα τρίμηνα και 63 τοις εκατό ποσοστό από το 1994.
Πρόωρη αποδόσεις στα έσοδα ήταν απογοητευτικά, ωστόσο, καθώς το 45,8 των επιχειρήσεων έχουν ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, που απέχει πολύ από το ποσοστό 58 τοις εκατό για τα τελευταία τέσσερα τρίμηνα και 61 τοις εκατό ποσοστό από το 2002.



«Την επόμενη εβδομάδα θα έχετε όλοι, μπορείτε να πάρετε μια πολύ καλύτερη εικόνα του τι εταιρική Αμερική μοιάζει με το πρώτο τρίμηνο," είπε ο Art Hogan, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής της αγοράς στο Wunderlich Αξιών της Νέας Υόρκης.
Αν και τα κέρδη σεζόν είναι συνήθως ασταθής για τα αποθέματα, τους εμπόρους στην αγορά επιλογές δεν φαίνεται να είναι η αύξηση πολλές κόκκινες σημαίες για μεταβλητότητα για τις εταιρείες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.
Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. DuPont, που αντιμετωπίζει ακτιβιστής πίεση για να προσθέσετε θέσεις του σκάφους και την κατάτμηση της εταιρείας, αναμένεται να δείξουν περισσότερη αστάθεια από ό, τι συνήθως. Έτσι είναι United Technologies Corp.
Οι τιμές των μετοχών των δύο εταιρειών συνήθως κινούνται περίπου 1 τοις εκατό σε αντίδραση προς τα κέρδη? Η δραστηριότητα αυτή την εποχή, οι επιλογές είναι υποδεικνύοντας μια κίνηση από περίπου 2,3 τοις εκατό για την United Technologies και 2,7 τοις εκατό για την DuPont.
Οι μετοχές της τυπικά πτητικά γίγαντες του Διαδικτύου, το Facebook Inc και η GoogleInc, θα μπορούσε να κινηθεί 6,5 τοις εκατό και 4,3 τοις εκατό, αντίστοιχα, με βάση τις επιλογές τους δραστηριότητα. Αυτά είναι κάτω από το μέσο όρο των κινήσεων δει σε αυτές τις μετοχές μετά τα κέρδη.

πηγή http://www.reuters.com