Saturday, April 18, 2015

ΗΠΑ αποθέματα, ξεπούλημα την Παρασκευή, ως συμβολή της εντατικοποίησης της ελληνικής χρεοκοπίας φόβους και νέα ρύθμιση χρηματιστηριακή αγορά από την Κίνα θέτει τους επενδυτές στην αναμονή .

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Με Añora Mahmudova
Αναλυτής: Η S & P 500 θα μπορούσε να είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια τεχνική διόρθωση

ΗΠΑ αποθέματα πωλούνται την Παρασκευή ως συμβολή της εντατικοποίησης ελληνικής χρεοκοπίας φόβους και νέα ρύθμιση χρηματιστηριακή αγορά από την Κίνα θέσει επενδυτές στην άκρη.


Ο S & P 500 και Dow Jones Industrial Average υπέστη τη χειρότερη σημείο πτώση μιας ημέρας τους σε περισσότερες από τρεις την εβδομάδα και έκλεισε την εβδομάδα με απώλειες μετά από δύο διαδοχικές εβδομαδιαίες κέρδη.
Ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε 279,67 μονάδες, ή 1,5%, σε 17,826.10 και έκλεισε την εβδομάδα 1,3% χαμηλότερα. Ο μέσος όρος blue-chip ήταν αρνητικός για το έτος.
Επίσης, βοηθά να ωθήσει τον Dow χαμηλότερη ήταν η American Express Co., η οποία γλίστρησε 4,4% την Παρασκευή μετά από την εταιρεία με κάρτες πληρωμής δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της τραυματίστηκαν από ένα ισχυρότερο δολάριο.
Το μακελειό ήταν εξίσου έντονη στην τεχνολογία-βαρύ Nasdaq Composite, ο οποίος έκλεισε τη συνεδρίαση κάτω 75,98 μονάδες, ή 1,5%, σε 4,931.81, χάνοντας 1,3% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Ο δείκτης S & P 500 έκλεισε 23.83 μονάδες, ή 1,1%, χαμηλότερα στις 2,081.16 και κατέγραψε απώλειες 1% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
πηγή http://stream.marketwatch.com