Thursday, April 16, 2015

ΤΑΜΠΛΟ.... ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ (1)

ΔΤΡ


Όπως αναμέναμε  (βλ. προηγούμενες αναρτήσεις) ο στόχος των 470μ επετεύχθη......Σήμερα με το άνοιγμα , υποβοηθούμενοι  από τις πιέσεις λόγω της υποβάθμισης της πιστολιπτικής ικανότητας από την S&P ο εν λόγω στόχος επιβεβαιώθηκε ως σημείο αναφοράς και πρόσκαιρης στήριξης για τον δείκτη μας. Η επαναφορά του χθες στα επίπεδα των 496μ κατά το κλείσιμο (σημείο όπου κατά την χθεσινή συνεδρίαση αποτέλεσε την μεσοσταθμική τιμή του δείκτη μας).... είναι το αμέσως επόμενο ζητούμενο προκειμένου την επαναφορά του  και την εκδήλωση πρόσκαιρης ανοδικής αντίδρασης.....υποβοηθούμενος από τις τιμές του FAST st. ο οποίος και κινείται πλέον σε υπερπουλημένη περιοχή.



ΕΤΕ

Όπως έχουμε προαναφέρει από τις χθεσινές αναρτήσεις , αλλά και σήμερα στο σχετικό post, τα επίπεδα στήριξης στην βάση του πτωτικού τριγώνου μας, όχι μόνο έχουν δώσει ανοδικές επαναφορές ..... αλλά με την χθεσινή δοκιμασία αποτελούν και αξιόπιστη πλέον στήριξη.
Σημείο κλειδί στην όλη κίνηση είναι η περιοχή του 1,03...η οποία και δοκιμάστηκε σήμερα με τις αναμενόμενες πιέσεις με επιτυχία.
Το ζητούμενο πλέον είναι η επανακατάληψη  της οριζόμενης ως βάσης στήριξης στην περιοχή των 1,08 -1,12 προκειμένου να έχω ανοδική πρόσκαιρη αντίδραση με στόχο την τοπική κορυφή των 1,16-1,18.....